diumenge, 26 de maig del 2019

CASA JAIME, UN BON LLOC AL "GAIXAMPLE"

Establiment: Casa Jaime
08011 Barcelona
Carrer Consell de Cent, 222
Tfn 931 893 222
Preu orientatiu: 23 €
Menú diari: 15,95 €

Casa Jaime

3,5 - Bona atenció i preus.


Cuina mediterrània servida en plats petits, així en pots tastar diversos. Simpàtica atenció però una mica lents i despistats. Local i terrassa. Preus econòmics. És un 3,5 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accessible
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Mitjà (45 p)
Distribució:
Còmoda
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Millorable
Presentació:
Curta
Menú diari
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
#LGTBIfriendly
IDIOMES
Català
Castellà
Anglès


L'Eixample és territori de turisme i més si vols ambient gai, de fet també se li anomena Gaixample. El Casa Jaime està ubicat al cor del barri i té les portes obertes a tothom, com molts altres locals de la zona. 
El restaurant data del 1953 i fa uns 5 anys el van renovar respectant part del mobiliari i distribució. Ara té una decoració amb colors, vidrieres i combina el marbre de la barra i algunes taules amb la fusta d'altres.
El local és com una U amb la barra a la dreta de l'entrada i taules a la resta de l'espai. El lavabo és minúscul i només hi cap una persona.


La carta del Casa Jaime

Tot son plats petits de cuina mediterrània. Diferents tapes clàssiques per fer un àpat en grup i poder tastar diverses cosetes o plats més contundents de cuina de xup-xup i hamburgueses.  També modernitats d'avui dia com ceviche, tataki i hummus. Plats que juntament amb el pop, estan per tot arreu darrerament...
De l'apartat postres s'afegeixen els pastisos casolans del dia. Pregunta per ells.
El tema vins es cantat, t'expliquen uns quants i si no t'agrada cap vas fins a la prestatgeria que hi ha davant de la barra i escolleixes el que t'agradi.

Què vam beure al Casa Jaime

Entre tots vam beure cava Nina La Vinatera (3 ampolles), un Amaltea de Loxarel, D.O. Penedés que no ens va fer gaire gràcia i una altra de  L'interrogant, D.O. Priorat, que ens van portar després de destrossar el suro i malbaratar la darrera ampolla que quedava de Tocat de l'ala. El cambrer necessita un llevataps nou. Pot semblar massa beguda per a 6 persones però si penses que al grup hi havien dos russos, ja es veu més normal.



Què vam sopar al Casa Jaime

Per suposat, uns plats de pernil i pa de vidre que agrada molt als visitants llunyans.
Unes tapes de braves, que no tenen res d'especial. Una truita de patata correcta. Unes croquetes bones. Uns calamarsets a l'andalusa molt bons.



De planxa vam demanar  sípia la planxa amb oli d'alfàbrega, molt bona, i gambes. Els  russos volien gambes.

També un bacallà cruixent amb ali-oli de mel i uns fingers de pollastre amb mostassa de mel.

Per postres vam demanar per a compatir el pastís casolà de mango, la crema catalana i mel i mató. Correctes.També vam fer uns cafès i el compte no va pujar de 27 € per persona, molt bé!



Menú diari del Casa Jaime

El preu del menú diari són 15,95 €, tots els dies de la setmana, amb quatre primers i altres tants de segon per escollir. No és que siguin gaire abundants però estan molt bons i l'atenció és molt correcta.

Resum del Casa Jaime


  • Menú diari molt correcte.
  • Plats justets però molt bons.
  • Local amb solera i un encant especial.
  • Bona atenció i pacients amb els clients.

2 comentaris:

  1. Em sona de nom, però mai he estat...

    Veig que els russos, van tenir prou protagonisme amb el vi i les gambes 😅

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És increíble com beuen, 3 ampolles de cava per a dos i vam sortir d'allà directes a fer copes i festa nocturna, jo no els puc seguir el ritme... I el tema gambes, jo no hagués demanat gambes en un lloc així però t'has adaptar al grup :-)

      Salut!

      Elimina