diumenge, 28 de juliol del 2019

CAN DIETA, BRASES PER UN BON ESMORZAR

Miscel·lània: ESMORZAR de FORQUILLA

Restaurant Barbacoa Can Dieta
08490 Tordera
Carrer Tramuntana, 9 
Tfn 93 764 04 28
Preu orientatiu: 2,50 - 10 €
VEURE al FACEBOOK VEURE al INSTA VEURE la WEB

3,5 - Brasa, producte, atenció i preu.






A Tordera hi ha un restaurant amb una gran barbacoa amb forma de mig cercle, es diu Can Dieta i des de les 8:30 del matí prepara esmorzars de forquilla.
Es tracta d'un ample menjador amb capacitat per a més de 100 persones, amb mobiliari rústic, estovalles blanques i uns banys acabats de reformar i accessibles. Disposa d'aparcament propi i terrassa amb vistes al Montseny.

Carta d'esmorzars del Can Dieta

Els plats de la carta d'esmorzars es basen en una dieta perfecte per anar a fer caminades en el proper Parc del Montnegre seguint la ruta GR-92.
Truites diverses, torrades amb múltiples opcions i plats de sucar-hi com cap i pota, vedella amb bolets, conill rostit, peus de porc i ous ferrats amb cansalada o xoriço, o si ets un valent, cuixa de xai al forn.
Les setrilleres són de les de omplir però porten una fulla de llorer per tal de no veure's obligats a complir la normativa.😒


El nostre esmorzar a la Barbacoa Can Dieta

No vam fer un esmorzar molt copiós, només un parell de truites de patata i ceba fetes al moment. Una torrada amb botifarra de perol, que a la foto ja faltava mitja... i un plat de careta de porc amb pa torrat. Feia goig veure com funciona la graella en el Can Dieta i el resultat a taula molt bo.



El compte del Restaurant Can Dieta

Amb el plats que vam compartir i les begudes el preu del compte per a 4 persones va ser 30,35 €, uns 7,5 € per persona.

Resum del Restaurant Barbacoa Can Dieta

  • Cuina catalana, rostits, menuts, cargols, verdures de temporada...
  • Menú diari, carta, menú de grup i esmorzars de forquilla. 
  • Espai ample i accessible.
  • Molt bona atenció.
  • Preus molt assequibles.

4 comentaris:

  1. Com a persona que m'agrada jugar amb foc (i ara em refereixo a la cuina), la BBQ de la foto, s'ha convertit en objecte de desig....

    De sempre he quedat encantat en front de BBQ prèmium. Aquesta per gran i accessible i altres per més tecnificades amb graelles no estàtiques.

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si tens l'espai és una bona joguina :-) Jo ara visc en un pis i només puc tenir una de gas, el tema llenya seria molt farragos anar amb cendres amunt i avall.

      Un foc amb llenya no té BBQ comparable..

      Salut!

      Elimina
  2. M'encanta la careta a la brasa. És un dels plats que acostumo a demanar als nostres habituals esmorzars de forquilla (batejats com Esmorzars Berros).

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo ara he de vigilar amb el porc que m'han dit que el colesterol m'estima molt :-D

      Salut!

      Elimina