diumenge, 27 d’octubre del 2013

EL SOLET, UN BAR PERFECTE ANTICRISI

Miscel·lània: BAR de tapes
Establiment: El Solet
43003 Tarragona
Carrer Pare Iglesias, 3
Tfn 977082397
Preu orientatiu: 8€

El Solet

Al costat de la Catedral de Tarragona hi ha un bar petitó regentat per l’Inma, una cordovesa que ens porta la cuina andalusa a la part alta de la ciutat. El Solet és un local petit, amb esglaons per entrar, esgalons al mig, esglaons per anar al lavabo… Aprofitant les parets hi ha uns bancs d’obra amb coixins per seure, però són molt incòmodes, molt millor les cadires. Al fons hi ha un escenari i sobre les parets pengen aquareles per vendre. La carta és veu al tauló de l'entrada i també en la típica fulla plastificada de bar.

Preparen esmorzars i berenars amb entrepans freds i calents, sandvitxos, patisseria... També pots anar a fer el vermut, o una canya i tapa per 1€. I si t’animes a sopar de tapes, tenen una gran varietat, a bons preus i de qualitat. A més a més tenen una terrassa a la cantonada en la que s’està molt bé. Des de allí es pot veure el Pla de la Seu i als turistes que passegen i fotografien.



La carn en salsa està deliciosa i tendra. Les braves són una miqueta millorables, no piquen gaire i els hi falta color, però en canvi les croquetes són meravelloses. Fan croquetes de cocido, de les millors que he menjat, es nota el sabor del brou i la carn, són espectaculars; croquetes de pernil, amb els seus trocets, un sabor que em recodà les croquetes de la iaia. I també croquetes de bacallà, perfectes en punt de sal, i suaus, tovetes, ricas, ricas!!

Altres tapes són seitons en vinagre, truita de patata, ales de pollastre, calamars a la romana, pescaito frito... De dilluns a divendres fan un menú per 7€ amb dos plats, beguda i postres. El Solet és sense dubte una bona opció per poder sortir de tapes en temps de crisi.

5 comentaris:

  1. y no habeis probado el pulpo?!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues aún no. Hemos ido tres veces y aún no hemos probado toda la carta, pero si lo recomiendas será cuestión de probarlo en la próxima visita. Gracias!!!!!

      Elimina
  2. Hola... retornant la visita... :)

    Ja he mirat el blog i és interessant que vagis publicant llocs de Tarragona i rodalies com el que has posat de Cambrils.

    L'aniré visitant.

    Salutacions,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!! Tot un honor tenir un visitant com tu per aquí!

      Elimina
  3. Hola Pepa....gracias por tu visita y tus recomendaciones. ..

    ResponElimina