diumenge, 1 de juny del 2014

EL PIRATA, "COSTELLES A TOPE" AL CAP SAOLU

Establiment: El Pirata
43840 Salou, Tarragona
Carrer de la Cella, 1
Tfn 977 37 05 14
Preu orientatiu: 26€

El Pirata

Especialitat en costelles de porc a la graella per a menjar tantes com vulguis. També fan costelles de xai, entrecot, broqueta gegant, picantó i llonganissa. Relació qualitat/preu descompensada. És un 2 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Fàcil
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Mitjà
Aire cond. i Calefacció
Terrassa
Distribució:
Bona
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Rústic
Còmode
Cadires
Neteja Serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Clàssica
Vins:
Sense carta
IDIOMES
Català
Espanyol






El Pirata està al Cap Salou, molt a prop de la platja, perfecte per anar a fer una passejada al sortir del local amb la panxa plena.

A la graella fan entrecot, picantons,  llonganissa, broquetes i tenen un menú infantil per si vas amb canalla, però el plat estrella és "costelles a tope", de porc i que pots menjar sense límit pagant 16,75 més IVA (18,43€).
Arribes i a la taula hi ha una magnun (1,5 l) de vi negre que has de combinar amb gasosa (només tenen de 500 ml) i un plat de patates chips. I ja està. Gaire bé tothom demana el plat de costelles sense límit i es tracta de menjar i beure.


He de dir que les costelles estan molt bones, ben fetes, amb una salsa barbacoa sense excés de fumat, venen acompanyades d'una mini amanida i una patata al caliu amb mantega d'espècies. La patata és deliciosa, jo diria que més que la carn i tot. És curiós que pots repetir de costelles però no de patata. Vam estar al Amadeo, the place for ribs, en Bruixes, i allí es podia repetir de patata també, i els refrescs i l'aigua es pot demanar en ampolles de litre o més, i la decoració és sorprenent, i a la carta tenen peix...
Tornant a El Pirata, crec que has de menjar moltíssims costelles per compensar el preu que pagues, em resulta car. El dia que vaig demanar entrecot, encara que vaig dir "al punt" estava passat i dur. Em dol pagar 19,5€ per un plat de carn passada.

Per postres hi ha gelats, crema catalana...
A Tarragona hi ha un altre similar, El Racó del Carnivor, amb un millor celler però les costelles estan lleugerament adobades abans de passar-les per la graella i tenen un gust diferent.
Si tens ganes de menjar moltes costelles, ja saps, aquest és un lloc per a Carpantas.

2 comentaris:

  1. Al Cap de Salou, el coneixia molt bé abans d'anar a Cambrils. Tenia un apartament llogat just a la punta més "sortida" del Cap, al mig d'un penyasegat quer donava al mar.... Una aberració urbanística d'aquelles que s'havien fet en el passat i que vaig llogar durant 3 o 4 anys..

    Però un dela problemes era la falta de serveris.... pa, diari (en aquells temps els diaris encara eren en paper... :)...). I tampoc hi havien bars ni restaurants i calia anar a Tarragona... Per això vaig traslladar-me a Cambrils... i aquest que explique si té bona pinta, no existia pas...

    ResponElimina
  2. No se des de quan estan allà. Jo els vaig conèixer per el meu amic Josep, que l'encanta aquest lloc. Fan unes costelles molt bones, però si menges una tira de costelles només, el trobo una mica car.

    ResponElimina