diumenge, 12 d’abril del 2015

SAPPORO, UN JAPO NI FU NI FA

Establiment: Sapporo
43003 Tarragona
Carrer Méndez Núñez, 21
Tfn 977 21 99 29
Preu orientatiu: des de 10€

Sapporo

Restaurant japonès amb menús diaris de diferents preus. Un mica just en qualitat i bona atenció. Són un 2 estrelles Pepa Pink.


LOCAL
Accés:
Fàcil
Aparcament:
Carrer_vianants
Espai:
Mitjà (40 p)
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Cadires
Banc
Neteja_serveis:
No hi vaig entrar
Assecador_mans:

Canviador:

Extres:

PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Curta
Vins:
No

IDIOMES
Català
Español
Japonès



El Sapporo està a un carrer de vianants, al costat de Rambla Nova. Lluminós, decorat en colors blancs, vermells, negres i fusta, amb taules que simulen que seus al terra però és un banc sense respatller (incòmode), pantalles de televisió a les parets (??) i estatuetes de geishes en porcellana que em recordaven a aquelles que veies a les cases pels anys 70.

Com que era un dinar de feina vam tirar per "todo lo alto": menú de 14,95 amb beguda i postres o cafè.



Com entrants jo vaig demanar la sopa de misho, li faltava una mica de sabor... i a sobre, se'n porten la tapa que duia així que durant els 7 minuts que va trigar en arribar el plat del altre comensal, la sopa es va refredar. Un sopa ben bona la podeu tastar a Sushiya, de Barcelona.
En Joan va demanar les croquetes de sake estaven bastant bé. Venen dues per plat, el que passa es que la foto la vaig fer tard.
Després, en segon lloc, vam menjar el tercer plat del menú. Tots dos undon amb vedella. Res destacable, una salsa forta, fideus gruixuts i poc més.
Com segon plat, que vam menjar en tercer lloc, vaig demanaShasimi (4), sushi (5) i california (4) para mi. Va resultar ser 8 makis de gamba i 5 nigiris. La tonyina venia amb una mica de pell que no em venia de gust menjar i quan li demano al cambrer un ganivet per tallar-la em diu que es menja tot. "Perdoni que insisteixi, però no vull menjar aquesta pell".
I en Joan va optar pel maki variat (12u). Aquesta fusta portava sashimi però a la carta no ho diu, i no saps que porta cada fusta en realitat. Sols en una diu "sashimi", per ells tot és maki, sushi, california i tempura rolls.
Per postres vam demanar la carta però no hi havia un daifuku que em fes el pes així que vam seguir amb el menú tancat: una macedònia (de llauna) i un gelat de no em recordo què.
No és tan barat per la qualitat del peix i quantitat dels plats. Si vols afartar-te, ves a la cadena Wok, menjaràs lo mateix que aquí i a preu "de rancho". Però si vols menjar de qualitat, a Tarragona tenim el Take Away Sushi, això sí que es gaudeix.

6 comentaris:

  1. Realment no té massa bona pinta... Igual és un xino-japo, amb molt més ADN de xino... :)

    Perquè es fan una mica d'embolic amb això del sashimi, makis, california....

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, jo també vaig pensar que és més xino que japo. Res maravellós.

      Salut!

      Elimina
  2. Ostres tu, quines dues portes de seguides... Aquest tampoc te’l compro. Cada cop són menys els restaurants de menjar japonesos que em ve de gust d’anar, i aquest ja et dic jo que no estarà pas a la llista.

    El Sushiya del que fas esment, a Barcelona, li vaig recomanar a la meva filla i ja ha anat un parell de cops amb una bona opinió del mateix.

    Salutacions!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No tot és perfecte hi ha llocs així pel món, i alguns que ens queden per escriure perquè no cal fer un bloc de llocs dolents.

      El Sushiya és fantàstic, i als joves els hi encanta.

      Salut!

      Elimina
  3. Respostes
    1. No sé què vols dir amb aquest comentari...
      Que només entren pixa-pins?
      Que nosaltres en són?

      També pixem en altres llocs. :-)

      Salut!

      Elimina