diumenge, 18 de setembre del 2016

PAY PAY, BRASA, GELATS I ESPAI PER A NENS

Establiment: Pay Pay Cambrils
43850 Cambrils
Carrer de Neptú, 22
Tfn 977 79 34 49
Preu orientatiu: 25€

Pay Pay Cambrils

Zona l'Ardiaca, cuina mediterrània i brasa, tapes, esmorzars, còctels i gelats. Terrassa amb parc infantil. Molt bona atenció, preus correctes. Un 3 estrelles Pepa Pink.
LOCAL
Accés:
Discapacitats
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Mitjà (60 p)
Terrassa
Zona_infantil
Distribució:
Correcta
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Cadires
Neteja_serveis:
Bona
Assecador_mans:
Paper
Canviador:
-
Extres:
-
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Amb fotos
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
Gelats
Còctels
IDIOMES
Català
EspañolEnglish

Mai hauria pensat en anar a un lloc com aquest però quant tens amics amb nens petits ets com J. Lannister: "les coses que faig per amor".
Amb més terrassa que menjador, aquesta gelateria també ofereix plats de brasa, tapes, còctels i esmorzats. Ideal per anar amb nens ja que la terrassa està tancada amb un mur baixet i al fons hi ha un tobogà i diverses jogines per tenir entretinguts als petits.
La carta inclou amanides, tapes clàssiques, carns i peix a la brasa, pizzas... L'atenció és molt correcta i encara que al final del sopar van trigar una mica pels postres, he de dir que el local estava ple de gom a gom, de fet nosaltres teniem reserva, si no, no haguéssim trobat taula.
Vam sopar amb sangria i aigua, perquè feia calor i la carta de vins no ens va motivar. Per compartir, una amanida de la casa, al menys portava també enciam romana, ceba, tonyina, ou, tomàquet... clàsica amanida mediterrània. Les setrilleres són de Mestral, oli de la cooperativa de Cambrils, això és una alegria a taula.
El plat de pop a la gallega era una mica justet, tant en quantitat com qualitat. Sobra patata, falta pop. Un plat aceptable.
De plats principals vam demanar un llenguado la planxa, amb patates per a que el nen menjés. I aprofitant que hi ha brasa, un plat de conill, un altre de costelles de xai i un altre de mitjana de vedella. Em va sorprende que la vedella estigués tan bona i tendra i l'escalivada, sense amanir per afegir oli i sal al gust, també bona. Les patetes fregides, casolanas, són un punt positiu també.

A l'hora dels postres, fruita del temps (síndria), músic i un gelat de café que venia sobre una nata exquisida, d'aquella muntada de pastisseria, sense gaire sucre, amb sabor de nata de veritat i no d'aquells sprays que es disparen alegrement en masses restaurants. El gelat també estava molt bo.
Un lloc al que no hauria anat mai i que gràcies al Salva i la Martina no descarto tornar-hi perque la carn estava molt bona, el gelat de mort i cap nen va molestar-nos durant el sopar. I tot aixó per uns 25€ per cap. La propera visita a veure si podem tastar algún cóctel.

4 comentaris:

  1. Uisss... aquest si que no l'apunto.... o si... :9 però per no apropar-me.

    Restaurants amb nens.... #quin_horror

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu ja el tens gran però encara hi ha pares que han de còrrer darrera el nen :-DD Imagina un restaurant amb nens i sense espai per ells, encara pitjor!!! I no diguis que no t'ha passat mai.

      En serio, aquest és una bona opció per anar amb nens i el menjar está prou bé. De vegades s'ha de sacrificar fins i tot el menjar quan decideixes sortir amb la canalla i aquí al menys, el plat paga la pena.

      Salut!
      PD. Deixo al teu criteri afegir-lo al llistat comú. Ja sé que el teus lectors són "sense nens".

      Elimina
  2. Abans de llegir el comentari de l'amic Ricard, i només llegir el titular del post, ja sabia el que et posaria... Si és per a nens, no és per a mi... Afortunadament, ja he passat aquesta fase i les meves preferències es dirigeixen cap a altres camins... ;-)

    Salutacions!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo tinc amics que estan començant ara amb el tema nens. Jo els faig el crit de Gandalf: "Inconscientes!!!!!" però no m'escolten :-)

      Salut!

      Elimina