diumenge, 2 d’octubre del 2016

EL CALIU, SOC I ESPURNES DES DE FA MÉS DE 30 ANYS

Establiment: Braseria El Caliu
08980 Sant Feliu de Llobregat
Carrer Sant Joan, 5
Tfn 936 66 72 50
Preu orientatiu: 20€

Braseria El Caliu

Braseria amb diverses amanides com entrants i una quincena de torrades a escollir. Vedella, xai, porc, conill, pollastre, botifarra... amb mongetes, patates, escalivada o panotxa. Justetes 3 estrelles Pepa Pink.
LOCAL
Accés:
Esglaons
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Mitjà (40 p)
Pati interior
Distribució:
Correcta
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Cadires
Neteja_serveis:
Bona.
Assecador_mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Plastificat
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
Menús_temàtics
IDIOMES
Català
Español


La braseria està al semi-soterrani d'una casa a Sant Feliu així que has de baixar per entrar. Nosaltres coneixem aquest lloc des de fa anys i anem de tant en tant. No és un local gaire lluminós però està ben il·luminat, amb espai entre taules, mobiliari rústic i ara amb estovalles individuals de paper, com per tot arreu. La carta es centra en plats fets amb brasa i torrades. L'atenció és correcta i els preus no gaire desorbitats.
A la darrera visita vam demanar una amanida verda que si té aquest color és pel pebrot. L'enciam iceberg hauria d'estar prohibit als restaurants, de fet, hauria d'estar extint. Sort que al menys portava pastanaga natural i no de pot (un altre ingredient susceptible de prohibició, juntament amb la remolatxa de pot i el llançament de crema de Módena a discreció)
Per a mi i la meva mare, mig conill a la brasa, pel Santi unes costelles de xai i per la filla filet amb foie. Tots els plats venen acompanyats de tres mitges patates al caliu, bastanta patata diria jo. La carn en general bona, ben feta amb el punt de brasa correcte.



No vam prendre postres, així que amb aigua i cervesa el compte no va pujar més de 20€ per cap. Una opció molt correcte per fer un tall de carn a la brasa pel Baix Llobregat o gaudir d'alguna de les jornades temàtiques que fan amb protagonistes com els cargols, els calçots de Valls o el pebrots de El Prat.

4 comentaris:

  1. El que s'anomena una casa de comidas.... :)

    Solucions fàcils i que no afecten gaire a la butxaca.

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una opció quan hi ha mandra de fer el sopar i amb qualsevol coseta a la brasa ja fas. I a prop de casa (de la de Sant Joan Despí :-) )

      Salut!

      Elimina
  2. Primer he pensat que era El Caliu que hi ha a Esplugues, que també es un bon lloc. Prenc nota d'aques altre.
    Salutacions.

    ResponElimina