diumenge, 28 de maig del 2017

LA CAPITAL, HAMBURGUESES AMB PANS DIFERENTS

Establiment: La Capital Tarragona
43003 Tarragona
Carrer Emperador August, 8
Tfn 877 05 63 41
Preu orientatiu: 16€
Menú diari: 9,90€
Menú hamburguesa: +2€ sobre preu hamburguesa

La Capital

Hamburgueses, tapes, esmorzars i vermuts. Diferents pans a escollir, bona atenció, són una cadena amb local en Lleida i Cornellà. Cap plat sense "però", 1 estrella Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accesible
Aparcament:
Carrer de vianants
Espai:
Mitjà (60p)
Distribució:
Estreta
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Trona bebè
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Tipus paleta
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
Celebracions
IDIOMES
Català
Castellà




La Capital va aterrar a Tarragona el gener de 2017 avalada per l'èxit que té a altres llocs, te seus a Lleida (juny de 2015) i Cornellà (juny de 2016). Uns locals amb idèntica decoració modernet-industrial-rajoles vintage i fins i tot igual distribució per les fotos que he vist a la web. Dominen les xarxes socials i pengen fantàstiques hamburgueses a instagram, es solidaritzen amb el dia de la dona, feliciten en el dia del pare, animen a que tinguis un bon divendres, i tot això pràcticament en paral·lel als tres Facebook a la vegada (cada local té el seu Face).

Els preus de les hamburgueses van des dels 6 als 10 euros aproximadament, així que fent un càlcul: burger més amanida i tapa d'entrant, postres i beguda, deu rondar uns 16 euros. També tens opció de menú diari i menú hamburguesa.
Què ofereix La Capital com tret diferenciador entre tantes hamburgueseries? doncs (i ara copio frases de la seva web) els diferents tipus de pa artesà elaborat especialment per a La Capital, ingredients de qualitat i proximitat, 200 grams de suculenta carn del Pirineu català i verduretes fresques de l'horta.
Mmmmmm, quina bona pinta fa tot aquest recull d'intencions (sí, d'intencions) que juntament amb les fantàstiques fotos de l'Instagram et fan pensar: "joer, quina burger em cruspiré!!!" Així que vam anar una nit a fer un petit tast i un altre dia a tastar alguna hamburguesa. Moltes expectatives que queden segons os mostro a les fotos.
Amanida Camagüey (enciams, fingers de pollastre cruixent, blat de moro, pa fregit, formatge parmesà i vinagreta de fruits secs). Bé, doncs enciams "d'obrir i al plat", pollastre arrebossat amb un fregit amb regust, blat de moro en conserva, pa torrat també "d'obrir i al plat", formatge Grana Padano més que parmesà i la vinagreta... doncs devia estar.
Les braves van arribar en un minut a la taula, com que ja estaven fetes. La salsa és una barreja de maionesa i quetxup, i les patates, algunes estaven toves, i d'altres dures. Francament evitables.
A la meva segona visita vaig optar per menú hamburguesa (al preu de la hamburguesa que agafis s'afegeixen 2€ i inclou patates i beguda.). Edimburgo, (amb pa de nous, formatge de cabra, pebrot escalivat, ceba 
caramel·litzada i melmelada de tomàquet).
Doncs massa pa, compacte i sec; la carn (feta al punt demanat, això sí) amb massa pebre, no la vaig trobar tan suculenta com diuen a la web, el formatge en excés, igual que la melmelada, la ceba hi estava i el pebrot, d'escalivat res, era pebrot en conserva. Les patates eren tan evitables com les del primer dia que vam anar, aquesta vegada sense acabar de fer, dures, i la salsa rosa, prescindible també. El millor del menú va ser la Coca-Cola fresqueta mida grosa, 350 ml.
Un lloc amb preus competitius que s'està fent una clientela de gent molt joveneta però que amb mi no ha complert cap expectativa ni trobo que sigui el reflex del que anuncien a la seva web.

2 comentaris:

  1. Aisss les fotos de l'Instagram....

    I és una pena que tota aquesta patuleia d'Instagramers low-cost, vulguin jugar al joc aquest de l'engany a canvi de menjar gratis i un copet a l'esquena....

    O ja ni tenen paladar o no tenen consciència d'anar fent de palmeros, cantant lloances de llocs que són justets o molt justets.

    Salut!!

    ResponElimina
  2. hahaha, de fet els primers instagramers són ells mateixos, es fan unes fotos supercuquis :-DDD

    Salut!

    ResponElimina