diumenge, 13 d’agost del 2017

MIRALL D'ESTIU, A LA SORRA DE PLATJA LLARGA

Establiment: Mirall d'estiu
43007 Tarragona
Ctra. Platja Llarga, 14
Tfn 977 20 84 20 - 639 71 71 17
Preu orientatiu: 35€
Menús diferents des de 18,50 a 43€

Mirall d'estiu
3,5 - Menjar correcte, ubicació privilegiada



Cuina mediterrània, especialitzats en arrossos, fideuades i tapes. Menú i espais per a grups. Obren de març a octubre i sense reserva és difícil trobar taula. Atenció amable però despistada. Preus correctes. Un 3,5 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Fàcil
Aparcament:
Propi
(8 vehicles)
Espai:
Gran Terrassa (100 p)
Distribució:
Correcta
Il·luminació:
Natural
Mobiliari:
Cadires
Trona bebé
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Aire
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Millorable
Presentació:
Curta
Clàssica

Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:

IDIOMES
Català
Castellà



Encara que aquest restaurant té un menjador interior per unes 30 persones, sempre que hi he anat ha estat a la terrassa, una enorme terrassa ombrejada amb tendals i moreres just tocant la sorra en la que s'està molt bé. És un lloc perfecte per passar el matí a la Platja Llarga i després dinar allà. Tenen diferents menús per a grups i al ser un espai a l'aire lliure no resulta gaire sorollós. També ofereixen menús infantils i alguna opció vegetariana.
Gaire bé cada estiu hi vaig, sempre hi ha algun esdeveniment o trobada amb amics i és un lloc prou correcte, sobre tot si al grup hi ha algun estranger: queden tan encantats amb l'espai que el menjar els hi sembla fantàstic.
Vam anar a fer un  menú de grup i encara que la quantitat del menjar va ser més que suficient, alguns plats no van acabar d'agradar i l'atenció, encara que hi ha molts cambrers, estan com mirant al mar i has de fer molt soroll per que vinguin a veure què necessites. Entenc que a última hora vagin cansats, però nosaltres teniem taula a les 13:00 i no hi havia gaire més gent a la terrassa.
El menú tancat que per 23€ inclou enciam amb romesco i bacallà, musclos a la marinera i calamars arrebossats com entrants i després un arròs de peix. Begudes, postres i cafès a banda. L'amanida correcta i abundant en bacallà.
El musclos eren una mica diferents, amb una salsa amb taronja amb pell i tot que li donava un punt amarg. No van agradar gaire en general, encara que jo, evitant la taronja, els vaig trobar bé però això no són musclos a la marinera.
Els calamars arrebossats boníssims, molt ben fregidets i tendres. També vam afegir unes braves que no són res especial, més aviat toves i una salsa rosa poc picant.


L'arròs estava prou bo i de cocció correcte. La cuina ha canviat una mica, l'arròs abans era més oliós i amb massa quantitat de pèsols (pel meu gust) i no en sobrava gaire, més aviat eren racions justes. En aquesta ocasió no va ser així, vam poder repetir i va quedar arròs per emportar.

Vam afegir postres i amb el vi Clamor Raimat D.O. Costers del Segre, aigua, refrescs, vermuts i mojitos el compte va resultat d'uns 33€ per persona.
El menjar molt bé (evitant les braves i els musclos amb taronja), el lloc fantàstic, l'aparcament molt petit, hi ha com 8 o 10 places només, els cambrers una mica despistats i encara que el local és accessible, no vaig veure lavabos per a persones amb mobilitat reduïda. Les vistes de la platja i la brisa fan que el lloc sigui molt relaxant. Un clàssic dels estius a Tarragona on menjar un bon arrosset.

4 comentaris:

  1. Pel que dius de l'espai i entorn, pot ser un lloc agradable, tret dels dies més punta...

    Però la foto de l'arròs, em tira una mica enrere.... Però és un problema meu, quan veig tota aquesta quantitat de marisc, en formació com si fessin una ballet o alguna cosa de natació sincronitzada... :)

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És el que toca en aquests llocs de turismeo, els bitxos disposats en cercle :-DDD Ara al juliol i agost sempre és dia punta, sort que obren fins a l'octubre per anar quan el turisme ja ha baixat.

      Salut!

      Elimina
  2. Doncs 23€ em sembla un preu molt bo per un dinar amb entrants i arròs de peix a peu de sorra. Tampoc és que aquesta mena de restaurants siguin la meva primera opció, però pels amants de platja i xiringuito trobo que pot ser una opció a tenir en compte.

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé de preu, que al final amb les begudes d'abans de dinar i el vi et surt igual per 30€, però al menys beus el que et va de gust.
      Quan tinguis nets ja t'ho miraràs d'altre manera :-DDDD Per anar amb nens és collonut.

      Salut!

      Elimina