diumenge, 3 de desembre del 2017

CAFÈ NINOSKA, QUE BONS ELS ANTICUCHOS!!!

Establiment: Café Ninoska
08005 Barcelona
Avinguda d'Icària, 131
Tfn 977 22 89 38
Preu orientatiu: 23 €
Menú diari: 10,60 €

Cafè Ninoska
3,0 - Bons plats, lavabo millorable.




Cuina peruana, casolana i abundant. Local modest amb banys millorables. Terrassa. Atenció amable a preus correctes. Un 3 estrelles Pepa Pink pels lavabos, els menjar és molt bo.

LOCAL
Accés:
Discapacitats
Aparcament:
Fàcil
Espai:
Petit (40 p) Terrassa
Distribució:
Justa
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
-
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Llarga
Clàssica
Vins i caves:
-
Altres:
Cerveses peruanes
IDIOMES
Castellà
Anglès



El Cafè Ninoska està molt a prop del port olímpic de Barcelona, el nom es deu a la mestressa del local, Ninoska, que segons ens va explicar, el seu avi era rus però va emigrar al Perú així que el menjar que es serveix aquí des de fa 24 anys és peruà.


És un local modest, més aviat com una casa de menjars o serveixen esmorzars i mostra a la porta pissarres amb ofertes de plats i pollastres a l'ast. Accessible a cadires de rodes, amb una terrassa coberta pels dies més freds, el mobiliari és senzill i les taules estan bastant atapeïdes. Els lavabos, amb una senyalització confosa, necessiten un arreglo, només està la ceràmica i assecar-se les mans tampoc és fàcil. Definitivament, no van amb la resta del local, que està més cuidat, decorat i amb música ambiental (latina).
L'atenció és molt propera i ràpida, fins que el local s'omple. També és veritat que vam anar un dia que hi havia molta gent per la zona degut a la manifestació per la llibertat dels #PresosPolítics i segons s'anava omplint el Cafè Ninoska, lògicament l'atenció s'anava rellentint. Ens va resultar curiós un grup de jubilats que va demanar una taula a la terrassa per menjar els seus entrepans, dient que demanarien begudes, i la cambrera, sense perdre el somriure els hi va preparar una taula petita al costat de la part coberta de la terrassa.
Nosaltres vam demanar una cervesa Cusqueña i un plat d'anticuchos, un pinxo de cor de vedella marinat. Ens vam posar una salsa, per si volíem afegir picant, però picava tant i el marinat de l'anticucho estava tant bo, que no vam agafar gaire. És una carn ferma i suau a la vegada, sense cap nervi ni greix. Molt recomanable.
Després vam demanar un plat per cadascú, encara que ens semblava poc, però la noia que ens va atendre ens va suggerir que amb això ja estava bé.Pel Santi un pescado a lo macho, arrebossat i fregit, amb una crema d'ají deliciosa i un punt picant. Pot recordar al suquet de peix, perquè també portava gamba, calamar, musclos i cloïsses. El plat es completa amb arròs blanc i iuca fregida. També hi havia coriandre, però per sort eren trossos que es podien apartar.
Per a mi ají de gallina, en aquest plat l'ají és de color groc molt cremós, pit de pollastre en filagarses amb patates bullides tot cobert amb l'ají, nous, formatge i ou dur. També amb un suau punt picant, boníssim. Un plat molt bo però no vaig poder acabar l'arròs. En comptes de pa, l'arròs bullit és l'acompanyament de gaire bé tots els plats.
Per postres vam sucumbir al pastís tres leches. Molt bo, molt dolç i cremós.
El total va resultar prou econòmic, uns 22 € per cap, sense cafè, que ja començava a omplir-se la zona i volíem fer un cafè en alguna terrasseta al sol.
Un lloc del que queden pendent plats per tastar com el lomo saltado, el seco a la huachana, el arroz chaufa, la causa limeña i com no, el pisco sour!!!

6 comentaris:

  1. Si que es veu bé, i amb aquest nom, sembla que sigui un restaurant rus i de fet pel que dius, la que ho porta ho és.

    Pinten bé els plats i els preus.

    Salut!



    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo no diria que és russa, perquè va ser el seu avi el que va arribar al Perú... Sí què és una dona amb trets físics més russos que peruans, però si ha nascut i viscut allà és més peruana que russa. :-)
      Un lloc molt familiar i el menjar prou bo.

      Salut!

      Elimina
  2. La meva experiència en aquest tipus de cuina es limita als piscos, causes, cebiches i algun altre plat que penso surt una mica d'aquesta gastronomía com els makis...

    Però els plats que aquí penges (crec que has duplicat la fotografia del pescado a lo MACHO) semblen diferents i amb molt bona pinta, dels que vaig tastar jo al Tanta del Acurio.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Arreglat el tema foto, gràcies! Vaig sense temps aquests dies amb tantes mobilitzacions.

      Doncs ja coneixes uns quant platets! Aquí són plats senzills, sense cap tècnica d'escola, cuina casolana amb bon resultat al plat.

      Salut!

      Elimina
  3. Desconec totalment aquesta cuina. Potser caldrà tastar-la, però hi veig molta salsa.

    ResponElimina
  4. Aquest lloc pot ser una bona opció per tastar la cuina peruana, plats casolans sense elaboracions complicades que et permeten tastar una cuina tradicional.
    No hi ha més salsa que un suquet nostre de peix o un fricandó. Anima't!! va!!

    Salut!

    ResponElimina