diumenge, 11 de març del 2018

SUSHI TAKE AWAY, EL NOSTRE PREFERIT DE TARRAGONA

Establiment: Sushi Take Away, Olga Vinuesa
43003 Tarragona
Carrer Còs del Bou, 9
Tfn 977 24 17 69
Preu orientatiu: 25 €

Sushi Take Away
4,0 - Local petit, gran cuina



Cuina japonesa, sushi, amanides, sopes, cerveses i botiga amb diferents productes per emportar. Local petitó, molt bona atenció, preus correctes. Un 4 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Fàcil
Ascensor
Aparcament:
Proper
Espai:
Petit (16 p) Terrassa
Distribució:
Correcta
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Tablet
Vins i caves:
De la Terra
Altres:
Cerveses nipones
Sake
Botiga de productes
IDIOMES
Català
Castellà




Aquest petit local està a tocar de la Plaça de la Font, al carrer Cós del Bou. Tan petit que només hi caben una dotzena de persones així que el menjar per emportar és una activitat important i d'aquí el seu nom, Sushi Take Away.
Amb una decoració minimalista, un mostrador amb un assortiment de sushi i una petita barra amb tamborets alts ocupen el primer espai del local. Un passadís ample està ocupat per mitja dotzena de taules i al fons queden la cuina i els lavabos.
L'atenció és propera, amable i disposada a explicar qualsevol dubte o curiositat que trobis a la carta, una carta presentada en una tablet amb la que pots anar marcant els plats que venen de gust, que són molts!! i que varia una mica en funció de la temporada de l'any, amb novetats i noves creacions, mantenint matèries primeres de qualitat com per exemple la tonyina vermella de Balfegó.
Per a nosaltres és el millor lloc on poder menjar sushi a Tarragona per això aquesta és la segona ressenya que publico. L'anterior és del 2013 (la podeu llegir fent clic aquí) i crec que ja tocava tornar a explicar que es menja molt bé i per un preu raonable. 
Vam començar amb un assortiment de nigiris: salmó, tonyinasalmó amb formatge i llobarro. També un eby fry, un llagostí arrebossat i amb maionesa de ponzu que van incorporar a la carta des de que va arrasar a la ruta de la tapa del 2013.

De makis vam demanar el invertit de tonyina i el maki de pollastre. Per acabar, una de les novetats, el maki de foie, que es crema a taula per poder menjar calent i no perdre cap aroma.




No vam prendre postres i el compte total amb aigua i una copa de vi va ser de poc més de 50 € que trobo un preu correcte per la qualitat que menges.
Com és un local petit, sense reserva és difícil trobar lloc però sempre tens l'opció de fer l'encàrrec per telèfon i passar a buscar-lo. Clar que allà has de pagar begudes i el compte puja més que menjar a casa però ara que tenen una instal·lació nova de climatització i la música ambiental és més actual, s'està molt bé!

4 comentaris:

  1. Això ho trobo a faltar a Cambrils.... Abans a Sabadell, tenia un lloc de nivell que permetien take away a 100 metres de casa... I permetia improvisar un sopar festa en un moment...

    Però ara a Cambrils, no tinc res semblant... :( I aquest em cau lluny...

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. mare meva, lluny Tarragona de Cambrils!!!! Això és mandra, eh!! :-P

      Salut!

      Elimina
  2. Mira que m'agrada el foie, però mai li he trobat la gràcia a això de posar-ho als makis...

    Afortunadament, avui en dia tenim un munt de llocs de nivell per fer un àpat japo, tret, pel que sembla, de Cambrils... :-))

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Està bé, no seria dels meus preferits però la meva filla té una fixació amb el foie i algunes de les seves elaboracions. :-)
      Ja veus que a Cambrils no poden gaudir d'un bon japo perquè Tarragona hi està taaaaan lluny...

      Salut!

      Elimina