diumenge, 25 de març del 2018

EL PEIX QUE ES MOSEGA LA CUA, COQUES, CERVESES I VINS

Miscel·lània: BAR de tapes
43001 Tarragona
Carrer del Governador Gonzàlez, 8 
Tfn 977 59 10 55
Preu orientatiu: 13 €
3,0 - Lloc per a grups.





El peix que es mossega la cua és una local de tapes i coques, amb una cuina senzilla i sense floritures, situat a prop del Mercat Central de Tarragona.
Tot fusta i bòtils de vi, amb un sostre baix a la zona del menjador, és un local un punt fosc i, quan està ple, també sorollós així que millor anar en grup i no notaràs tan el xivarri.
La carta té diferents llesques, braves, hamburgueses i algú  plat de xup-xup i planxa, tots a un preu assequible de forma que no és fàcil trobar taula els caps de setmana i la porta acostuma a estar plena de gent fumant amb les copes a la ma.
Vam anar a fer un sopar de grup d'onze persones. Com que era una celebració d'aniversari es va pagar una ronda de begudes i braves por part de la "cumpleañera". La resta va anar així:
Amb una atenció lenta (entenc que el local estava ple) van començar a prendre nota de la comanda. Majoria de coques de diferents noms (i diferents ingredients), una mini-hamburguesa eco (sense foto), uns peus de porc a la brasa molt correctes i bons, i unes braves que faltaven per una part de la taula i que vam esperar i esperar. Ens vam explicar que estaven al forn, que per això trigaven tanta estona. Quan vam arribar van ser una mica "sí però no": les patates estaven com cuites i calentetes del forn, amb pell i tot, molt toves i bones, però la salsa venia tan freda que se les carregava completament. Una maionesa picant en quantitat generosa que anàvem apartant per menjar les patates soles.

Referent a les coques, són a 10 € la unitat, i la majoria amb noms que no recordo i que no donen cap pista de què porten així que has d'anar preguntant a la cambrera que porta cadascuna. En un grup d'onze persones, imagina el temps que porta això... Quan van arribar, més petites del que esperàvem i el farcit bastant justet, sobre tot la de sobrassada, que es deia "coca de sobrassada" i esperes que en porti.




El compte va ser d'un 13 € per persona, opció econòmica per anar en grup a fer un soparet molt informal i amb gresca.

2 comentaris:

  1. Parlant de coques i ara que t'estic trepitjant la comarca, em van dir d'un lloc a Les Borges del Camp, molt recomanable per les coques...

    Jo amb el meu escepticisme natural, vaig donar les gràcies una mica per quedar bé, però un dia anant cap a Móra, vaig entrar al poble i a la mateixa carretera vaig trobar el lloc. I vaig quedar sorprés per la varietat de coques que tenien al mostrador (era dissabte) i la que em vaig quedar (de ceba i carxofa), va resultar espectacular....

    Per quan fem el bloc de coques... :)

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. hahahaha, com comencem a fer pestanyetes "d'especials" ens falta espai pels posts!!! Hauriem de fer d'ensaladilla, de croquetes, de braves, de callos... :-D

      Les Borges, ja em diràs el nom del lloc.

      Salut!

      Elimina