diumenge, 28 d’octubre del 2018

SAN PANKRACIO, PLATETS ENTRE COMPRES AL SPLAU

Miscel·lània: BAR de TAPES

08940 Cornellà de Llobregat, CC SPLAU
Av del Baix Llobregat, 18 
Tfn 934 71 92 29
Preu orientatiu: 18 €
3,5 - Bona qualitat, atenció ràpida.





San Pankracio és una de les opcions que tens al C.C. Splau per fer un mos entre compres. No freqüento gaire aquest centre comercial però de tant en tant hi vaig a fer alguna compra i acabo cansada i amb ganes de fer un mos. L'ultima vegada vaig descobrir un lloc nou, el San Pankracio, un local amb una petita terrassa, amb bancs còmodes, plens de coixins i un interior ample, d'estil actual de fusta, metall i vidre.
En el San Pankracio pots demanar unes tapes variades, des de braves a gyozes, plats de callos o pollo al curri, amanides, rolls o hamburgueses i plats més contundents de carn o peix. Tot presentat de forma molt divertida, amb postres molt apetibles i una opció de begudes bàsica: vi de la casa, sangria, cerveses, sodes i agua.



Platets que vam demanar al San Pankracio


Com ja he dit abans, anomenen els plats amb un toc simpàtic i així les croquetes de la iaia es diuen kroketikas de la vieja, de carn d'olla i en mida mini i amb un allioli d'alfàbrega per sucar. Boníssimes!!! Hummus full ekip, amb un toc picant i acompanyat d'oli, pastanaga i pita. Ens va agradar força.
Amanida romana con flow, que és com li diuen a la César clàssica. Pel meu gust li sobrava el bacó però la resta molt bé.
Per completar un rotllo de pulled beef, molt tendra la carn, amb verduretes, tomàquets al forn, ceba i salsa "Perrins". Molt gustós i de bona mida.
No vam fer postres, encara que tenien bona pinta, només un parell de cafès que amb begudes va sortir un compte de 34 € per a tots dos.

Resum del San Pankracio Foodn'd roll

Una bona opció al C.C. Splau dins de tanta cadena de "fast food". Encara que la carta sigui en plan "colegui", els plats estan ben elaborats i fa goig poder menjar uns platets més casolans.

4 comentaris:

  1. No em sona el centre comercial, ni de nom.

    Però és positiu que en aquests llocs, es pugui trobar alguna cosa amb imaginació com aquest que expliques. Perquè de fast foods, sabem que tots en tenen per a donar i vendre!

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És on està el camp de l'Espanyol. Es diu Cornellà-Prat aquest estadi, oi? Dons ahí!!!

      Salut!

      Elimina
  2. Quins llocs més estranys d'anar...
    Però ja és molt no sortir amb ardor d'estómac... ;-)

    Salut!!

    P.S. Odio els Centres Comercials...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest ho he posat a la nova categoria que he fet al bloc, com BAR de TAPES. Que per ser un centre comercial està prou bé.
      No és que vingui gaire a aquest centre, però per una compra ràpida en alguna situació de compromís ja em va bé.

      Salut!

      Elimina