diumenge, 14 de juny del 2020

A3MANS, SEMPRE PLATS SORPRENENTS

TANCAT TEMPORALMENT, SETEMBRE 2020.
A3MANS Restaurant
43003 Tarragona
Carrer d'en Salinas, 5
tel. 977 91 57 43
Preu orientatiu: 40 €
Menú diari: 18 €
Menú d'arròs de cap de setmana: 22 €
Menú degustació: 47 € + beguda
VEURE a FACEBOOK VEURE a INSTA VEURE la WEB
4,5
4,5 - Cuina, atenció, preus, local.



Cuina de mercat, actual, amb tocs d'autor i d'altres cuines del món. Local ample, còmode, atenció fantàstica, molt acurada i preus ajustats. Són un 4,5 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Correcte
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Mitjà (25 p)
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Trona bebè
Penja-robes
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Tovallola
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
QR
WiFi
Vins i caves:
De la Terra
Altres:
Adapten plats per a vegetarians
IDIOMES
Català
Castellà
Anglès


Ubicats just al costat de la Plaça de la Font, el que va començar com un associació de 3 (que va donar nom al restaurant) ha passat a ser una parella, la Meritxell i el Sergio, que es reparteixen sala i cuina amb un resultat fantàstic a taula.
L'espai, molt acollidor, envoltat de pedres i arcs romans, és de complicat accès per a persones amb mobilitat reduïda, per la porta principal l'escala és pronunciada així que és millor avisar i entrar pel lateral on la porta és ampla i la rampa, amb petits esglaons, és molt més practicable per a persones grans, amb mobilitat reduïda o cotxes de nadons.

Decoració senzilla, amb unes làmpades color coure molt boniques que contrasten amb la pedra. Taules ben vestides i una vaixella acurada, molt variada i escollida per a cada elaboració contribueixen a que l'àpat sigui tota una satisfacció.
Amb les mesures pel coronavirus, la roba de taula es renta en bugaderia específica i a l'entrada del local es troben el avisos pertinents i el dosificador de gel hidroalcohòlic.

La carta del A3Mans Restaurant

Com imposa ara la normativa pel COVID-19, la carta és on line i es pot accedir amb el QR. Es facilita WiFi als clients i per a que els costi una mica això del mòbil, t'ho expliquen de paraula o et donen un "iPad" que després netegen.
A més dels plats de carta, de dilluns a divendres hi ha un menú diari que, pel meu gust, és dels millors de Tarragona tenint en compte els plats que arriben a taula, el preu i l'atenció.
Amb una cuina de mercat ben elaborada, dels tres entrants i tres principals per escollir, sempre trobes plats que et van de gust. Pots rematar amb uns bons postres i també inclou beguda i pa acabat de fornejar.
Si prefereixes la carta et costarà decidir el plat perquè tots venen de gust. Amb una secció de plats per a compartir i una altra de plats de xef, el peix i la carn també tenen el seu espai i si prefereixes fer un àpat més festiu, tens el menú degustació.
A partir d'aquest cap de setmana incorporen el menú d'arròs que podràs gaudir dissabtes i diumenges al migdia amb un entrant, un arròs, postres i beguda. 
Per descomptat, cadascú dels plats té ell seus símbols d'al·lergens a la carta i durant el servei sempre hi ha canvi de coberts entre plats.   
Una bona selecció de vins, caves i champagne, amb predomini de vins catalans i diverses opcions a copes, constitueixen una carta de vins molt completa.

Plats del menú diari del A3Mans Restaurant

Des de que van "reobrir" el passat dia 1 de juny ja hi hem gaudit del seu menú diari dues vegades, una vegada cada setmana ja que cada setmana canvien el menú. Si la cuina va més lenta et porten unes olives amanides per esperar. Aquí us mostro unes fotos de plats de les dues últimes setmanes.

Entrants
El meu fill va demanar els rigatoni trufats amb ruca i parmesà. Un platàs en tots els sentits. Per a mi una amanida thai amb roastbeef que era una delícia. Porta uns tomàquets mig brasejats i una "salsa secreta" amb base de llet de coco, soja, citronella...

De la segona setmana vam menjar un gaspatxo de síndria, mató herbaci i pernil, molt bo, uns ravioli de cérvol, escuma de parmesà i el suc del seu civet, impressionants, i una coca de verdures de temporada amb botifarra de pagès i romesco que estava molt bona, a més a més de bonica i acolorida
Principals
De la primera setmana un xai glacejat, albergínia fumada i tosta de duxelle de bolets. El fan molt bé el xai en qualsevol de les seves elaboracions, si hi ha xai, el meu fill sempre el demana. Jo vaig menjar una ventresca de bacallà, samfaina i cremós de ceba que estava de mort.
A la segona visita un braó glacejat, xirivia i poma estofada. Molt tendra la carn i molt bona salsa, un perill per sucar-hi pa. I un arròs negre amb calamar de platja i allioli de fonoll, amb un color verd suau que no s'aprecia molt bé a la foto. Aquest xef té molt bona ma pels arrossos.



Postres
El menú diari inclou postres que no es queden enrere amb la resta de plats del menú i així tenim un arròs amb llet en textures que ens va agradar força. Un pa de pessic de pastanaga, crema de llimona, canyella i gelat de iogurt que està boníssim i una opció menys dolça amb un assortiment de fruita fresca amb sorbet d'albercoc.

Beguda
Per beure, a més a més d'una cervesa en arribar, vam beure aigua i el vi del menú: Synera blanc i Almodí petit negre.
Compte
El preu del menú, 18 € per cap. Un preu fantàstic per la qualitat que trobes al plat, l'espai i l'atenció.

Resum del A3Mans Restaurant

  • El local és molt còmode, ample amb bona música ambiental a un volum baix.
  • L'única "pega" del local és que l'accés una mica difícil i has de demanar que obrin la porta lateral i que només té un lavabo, clar que ara, amb la reducció d'aforament no és cap problema 😅
  • El personal de sala és molt professional.
  • Un menú diari molt competitiu.
  • Una carta molt acurada i amb plats per a tots els gustos.
  • Preus molt ajustats.
Per a mi és d'aquells restaurants als que aniria cada setmana. Una de les millors opcions a Tarragona. No us oblideu reservar taula!!!

4 comentaris:

  1. Un lloc ben interessant... I aquest menú és com molt temptador.

    De cara al futur, els llocs que treballen amb honestedat, són els que tindran més possibilitats.

    A veure com evoluciona tot. Jo de moment em mantindré sense anar a BCN. Acostumat com estic ara a no veure gent, crec que allà no em sentiria bé.

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Just aquest cap de setmana comencen amb el "menú arròs de cap de setmana" i et puc ben dir que el Sergio té molt bona mà amb l'arròs.

      Barcelona la veig llunyana jo també. Tinc ganes de poder anar a Llancà a gaudir d'uns dies amb els amics d'allà, però Barcelona city... no vull massa gent. :-)

      Salut!

      Elimina
  2. Jo sóc de Badalona i em queda lluny, però veient aquests plats i a aquest preu.... a la que "caigui" per Tarragona m'ho pensaré

    ResponElimina
    Respostes
    1. El menú diari és fantàstic i si no, sempre tens la carta. :-)

      Jo esperant que obrin Barcelona, agafar al Santi i cap a la Costa Brava a fer un tomb! També em queda lluny però paga la pena.

      Salut!

      Elimina