diumenge, 7 de juny del 2020

LITTLE BANGKOK, CUINA THAI AL CENTRE DE REUS

Little Bangkok
43201 Reus
Carrer Vallroquetes, 5
tel. 616 862 713
Preu orientatiu:  25 €
Menú diari: 14,95 €
Menú degustació: 25 € + beguda
VEURE a FACEBOOK VEURE a INSTA VEURE la WEB
3,0
3,0 - Bona atenció, preus econòmics
Cuina tailandesa amb menú diari, menú degustació i carta. Local petit, bona atenció i preus correctes. Són un 3 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accessible
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Petit (20 p)
Distribució:
Ajustada
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Trona bebè
Penja-robes
Neteja serveis:
-
Assecador de mans:
-
Canviador:
-
Extres:
-
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Informal
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Codi QR
Vins i caves:
Vins de la Terra
Altres:
Cervesa Shinga
IDIOMES
Català
Castellà
Anglès


Primer restaurant que visitem una vegada arribats a #Fase2 del desconfinament en Tarragona. Bé, de fet és el segon però el primer no tindrà cap ressenya.
Ja teníem ganes de tastar cuines diferents perquè amb el confinament a casa hem cuinat molts plats tradicionals i ens venia de gust plats d'altres mons.
Per entrar al local has de posar-te gel hidroalcohòlic a les mans i portar mascareta fins seure a taula. Les taules, disposades al voltant d'una taula central, deixen una inhabilitada alternant amb una disponible per tal de complir amb la normativa de distanciament social.
Altra de les mesures pel COVID-19 es que les taules estan nues i no porten el parament fins que no arriba el comensal.

La carta del Little Bangkok

Una carta en QR que has de mirar en el teu mòbil així que ara per anar a un restaurant has d'anar amb bateria i dades, perquè no tots els restaurants et donen wifi.
Plats habituals de la cuina tailandesa amb carta, una selecció de plats presentats en el menú degustació i un menú de diari amb beguda i postres.

Plats que vam menjar al Little Bangkok

Després de posar-nos gel a les mans, esperar que et diguin la taula, escanejar el QR i mirar la carta al mòbil vam optar pel menú diari afegint un plat de satay kai, unes brotxetes de pollastre marinades amb salsa de tamarinde i cacauets. La carn del pollastre molt bona, vaig trobar a faltar una mica més de cacauet. El vam compartir molt de gust i la resta de plats van ser del menú diari.
Entrants
Pho pia thod, rotllets thai de pollastre amb verdures i fideus de soja. Molt bons i acompanyats d'una salsa picant molt gustosa.
Principals
Un plat de priaw wan, un wok amb salsa agredolça amb porc, pinya i verdures. D'acompanyament una piràmide d'arròs blanc. Per a mi el clàssic pad thai, tallarines d'arròs saltejats amb llagostins, brots de soja, ou i cacauets. Bastant dolç pel meu gust, va millorar amb una mica de llimona per sobra.

Postres
Un sang khaya maplau (flam de coco) i sacoo, unes perles de tapioca i blat de moro molt fresquetes en llet de coco. Molt bons postres. Vam demanar un sacoo extra per portar a casa i berenar a mitja tarda.


Beguda
Res especial, encara que tenen una mitja dotzena de vins per escollir, vam beure Coca-Cola i aigua.
Compte
Amb el plat i postres extres al menú diari (14,95 €), el compte va ser d'uns 22 per cap. Un preu correcte.

Resum del Little Bangkok

  • El local està bé, amb les adaptacions que exigeix la #Fase2 pel COVID-19.
  • El personal de sala és molt atent i correcte.
  • Cuina molt gustosa i preus correctes.
Una reflexió a banda és el tema guants dels cambrers. He vist guants amb colors molts diferents i crec que és pitjor aquests guants que no portar-los i rentar-se les mans més sovint.
Defuig de terrasses on els cambrers porten guants, i més i son amb la punta dels dits d'altres colors...

2 comentaris:

  1. Respostes
    1. Anem tornant a les activitats habituals. Dilluns obre el gym, ja tenim les terrasses i els resturants tornen poc a poc, malgrat algú que ha tancat definitivament...

      A Barcelona de seguida estareu asseguts a taula!!

      Petons! i Salut!

      Elimina