diumenge, 25 d’octubre del 2020

CAN RAFA, ESMORZARS I MENÚ DE CUINA CASOLANA

Miscel·lània: DE TAPEO, ESMORZAR

Can Rafa
17490 Llançà
Carrer Muralla, 5 
tel. 972 38 02 26
Preu orientatiu: des de 6 €
Menú de dl. a ds.: 16,50 € 
VEURE a FACEBOOK VEURE a INSTA VEURE la WEB
4,0
4,0 - Cuina casolana, atenció i preu.





Can Rafa està al centre de Llançà, lluny del port i el turisme de platja, un bar de poble on pots trobar als iaios esmorzant i fent la partida.
Un local senzill amb una llarga barra i una dotzena de taules, bé ara en té menys, que s'ha hagut d'ajustar a les mesures Covid.
L'oferta de Can Rafa es basa en esmorzars de forquilla, tapes i plats de cuina tradicional, amb un menú de dilluns a dissabtes per 16,50 €, beguda inclosa. Es pot escollir dos segons plats amb un suplement de 1,50 €, el menú en diumenge i festiu és de 18 €.
També hi ha plats combinats, que per la canalla van molt bé.

Esmorzar de Can Rafa

Un entrepà de truita acabada de fer o una botifarra són un parell d'exemples d'un bon esmorzar al Can Rafa. El compte de tres persones, uns 7 € per cap.


Plats del menú de Can Rafa

Alguns plats del menú d'un dinar d'estiu, de l'apartat entrants, tenim l'esqueixada de bacallà o un timbal de pebrot, seitons i formatge de cabra molt bonic de colors i molt bo.

Alguns dels segons que vam prendre van ser els popets amb ceba i bolets, impressionants, un entrecot de vedella a la planxa amb unes patates i pebrotets molt correcte i molt bo.

Uns calamars a la planxa de molt bona qualitat, una botifarra de trompetes de la mort amb unes mongetes saltejades, i un clàssic com els cargols a la llauna amb vinagreta i allioli, que van dir que estaven de llepar la closca.


Per acabar uns postres, com el pastís de formatge o un didalet de ratafia amb xocolata.

Compte

Amb les begudes afegides, el plat de la meva neboda, els seus postres i algun suplement, vam pagar una mitjana de 17,5 € per persona.

Resum del Can Rafa

Un restaurant, bar "de tota la vida" amb una cuina casolana, amb bons productes, bon tracte i preus ajustats.
Només dir que em va resultar curiós que estant a l'Alt Empordà, amb un bon grapats de vins de la zona, el vi que inclou el menú és de Bràfim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada