diumenge, 10 de gener del 2021

HOTEL RESTAURANT PEPO, TURISME A BENIFALLET

Miscel·lània: Hotel i Les coves Meravelles

Hotel Restaurant Pepo
43512 Benifallet
Carrer Piscines, 1 
tel. 977 46 22 00
Preu hab. d. amb esmorzar: 69 € + IVA 
VEURE a FACEBOOK VEURE a INSTA VEURE la WEB
4,0
4,0 - Cuina, atenció, preus.





Benifallet és un poble al costat del riu Ebre, de fet pots fer una passeja en lo llagut. Pots consultar horaris i preus fent clic aquí.
A més a més pots visitar l'antiga estació, ara és punt de avituallament al recorregut de la Via Verda i pots fer una cerveseta o dinar.
Molt a prop pots visitar el Poblat Ibéric de Castellot de la Roca Roja i a L'Aldovesta està el jaciment fenici.
Molt interesants són les Coves Meravelles, unes coves càrstiques descobertes al 1967 per un grup d'espeleologia de Gràcia. Per consultar horaris i preus podeu fer clic aquí.
Per a totes aquestes visites, passejar pel poble des dels safareigs fins l'església de l'Assumpció, el Convent o l'ermita, necessitareu un lloc per descansar i fer un bon dinar o fins i tot quedar-vos a dormir per l'endemà fer una caminada per la Serra de Cardo i pujar al tossal del Carmull. Aquest lloc és l'Hotel-Restaurant Pepo.

Hotel Pepo

El hotel Pepo és un establiment senzill, accessible,  amb habitacions amples, sala de TV i jocs, aparcament fàcil als voltants i restaurant a la planta baixa.

Restaurant Pepo

El restaurant té brasa, menú diari, menú especial i menú degustació. Si no et quadren aquestes fórmules, acabaràs de trobar el plat del teu gust a a la carta on hi ha cuina catalana, plats de brasa i algú que altre plat més internacional. Per arrodonir, uns postres amb molt bona fila. Els preus són sense IVA, després s'apliquen a la factura final.

Esmorzar al Pepo

Nosaltres vam quedar-nos a dormir una nit i dir que l'esmorzar inclòs és espectacular. A banda del suc, cafè amb llet, xocolata desfeta o infusions, aigua... tens pastissos, formatges, embotits, fruita, mantega i melmelades, mel, iogurts, pa torrat, tomacons i oli. Si et va de gust, et fan uns ous remenats, en truita o ferrats i bacó al moment.

Amb aquest esmorzar ja pots anar a fer una bona passejada.

Sopar al Pepo

Per sopar vam optar per fer el menú del dia, que a la nit té un preu de 17 € + IVA pensant que seria més lleuger.😅
Vam beure aigua i el vi del menú, Desig, de Celler Sant Josep vins, ubicat a Bot.
Unes croquetes de carn d'olla i parmentier de patata fumada amb oli trufat ceba cruixent. Molt bons aperitius.Passem als primers amb un trinxat de la Cerdanya amb baldana i bacó, molt bo, i uns canelons de carn a l'estil de la iaia, deliciosos.

Per acabar un segon plat amb un bacallà a la llauna, molt casolà i bo i un llom de porc a la brasa amb salsa Cafè París. El porc a la brasa molt bo però la salsa no té gaire que veure amb la del Cafè París, la vaig apartar i gaudir de la carn a a la brasa.

No es va acabar aquí, vam anar per postres amb una crema catalana i un iogurt grec amb mango.

El compte i resum final

El compte de l'habitació amb esmorzar i el sopar, afegint l'IVA va ser de 57 €. Un bon preu per passar un cap de setmana fora de casa i descansar del fills (si els tens a casa 😝)

L'atenció a l'hotel i restaurant és fantàstica. Els menús molt complets però crec que a la propera visita aprofitaré per demanar plats de brasa ja que tenen una enorme graella.

Benifallet és un poblet petit però té molts indrets per a visitar, és una parada a la Ruta de les tres C  (Coves de Benifallet, Catedral del vi de Pinell de Brai, Castell de Miravet) i forma part de dues etapes  a les rutes de senderisme GR-99 (Camí natural de l'Ebre) i GR-7 (tram ibèric del Sender Europeu E 4).

Feu una visita al sud, al cor de l'Ebre.

Per informació completa de turisme, podeu visitar la web de l'Ajuntament de Benifallet, feu clic aquí.

2 comentaris:

  1. Ens encanta Pepo, però en el meu cas, em fa una mica de mandra anar-hi. Tot i això recordo haver-hi estat 4 o 5 cops. I el menú se molt bon nivell.

    Ens seguim per les xarxes i crec que han tornat a tancar fa pocs dies, degut al confinament municipal. No poden pas viure de la gent del poble...

    Però estem també d'acord al 100x100 amb el lloc.

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, justa ara han tancant uns dies per les noves restriccions i a sobre les ha vingut la neu, el poble estava blanquet, segons les fotos que he vist d'un amic.

      Haurem de començar a fer viatges pel nostre territori tant aviat ens deixen.

      Salut!

      Elimina