diumenge, 27 de febrer del 2022

JOBS, AMB PINTA DE COCTELERIA

Jobs Restaurant Barcelona
08036 Barcelona
C/ Mallorca, 170
tel. 934 88 45 32
Preu orientatiu: 35 €
Menú diari: 15,90 € (amb una beguda)
VEURE a FACEBOOK VEURE a INSTA VEURE la WEB
2,5
2,5 - Bona ubicació.





Cuina mediterrània amb algun punt de cuina internacional. Local petit i aclaparador. Atenció escarida. Plats i menú diari. Són un 2,5 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accessible però estret
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Petit (25 p)
Distribució:
Justa
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Bancs
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Informal
Amabilitat:
-
Eficàcia:
Presentació:
Tipus paleta
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
IDIOMES
Català
Castellà
Anglès



Estem al costat del Mercat del Ninot, a l'Eixample de Barcelona, on els restaurants abunden i pots escollir de diferents cuines, preus i qualitats.

I aquí estem la meva filla i jo, en el Jobs Restaurant Barcelona, en un dinar d'aquells que ens fem quan estic per Barcelona. Per què vam arribar aquí? Doncs per una foto del IG (quant de mal fa el IG) en la que sortia una torradeta de Santa Teresa i la meva nena em va fer cara de gatet i després de veure la web del lloc en qüestió vaig acceptar venir a fer el menú, per això de menjar "la torrija" per postres.
En arribar, les 14:40, el local buit, dijous, final de mes... "Sentaos donde queràis", ens porta la carta i demanem el beure.
El Jobs sembla una cocteleria més que un restaurant. Banc de vellut verd fosc, parets de roba beix, taules de pedra gris, molt fredes, llum suau a la sala i el nom de restaurant en neons envoltats de ampolles.
El lavabo es verd fosc, molt fosc en parets i terra, és com entrar a un cau, això sí, accessible i net.

Al cap d'una estona li vaig cridar que volíem croquetes, per fi es va deixar el mòbil i va venir a prendre nota. Dos croquetes i el menú. Aigua i una copa de vi.

La carta del Jobs Restaurant Barcelona

A la seva web diu "cuina tradicional popular" però no esperis trobar un plat de llenties amb xoriço, que és el que jo entenc com "tradicional popular".

Entrants com el pernil, croquetes, braves, ensaladilla russa... i després plats de burrata, carpaccio de tomàquet, steak tartar, lingot de galtes, xai amb cuscús, tataki de vedella... es a dir, "lo tradicional" que trobes ara pels restaurants. Vaig trobar a faltar la pota de pop sobre parmentier (de patata, no ens oblidem!!!).
Cinc postres, un d'ells amb nata "muntada a ma" i tot. Eps! que ja he trobat lo tradicional, que la batedora és molta modernitat.

El menú diari del Jobs

El menú és 5-5-5 dels plats de la carta. Primers, segons i postres, tret que siguis un conegut del cambrer, llavors tens algun plat més de segon per escollir, que els hi diu de viva veu i clar, com al local només han arribat dues taules més, una parella que també va seure on va voler i uns comercials que ja aprofitaven per dinar abans de la xarrada de negocis, doncs se sent tot.
I queda malament, i lleig, que a una taula ofereixes la terrina de xai i a les altres no.

Entrants - Primers
A més a més del menú vam demanar un parell de croquetes de pollastre a l'ast que estaven prou correctes. El menú inclou una beguda i pa amb tomàquet i oli que estava molt bo. Per la meva filla l'albergínia escalivada amb salsa miso, bastant pujada de mel, amb molt bona pinta, això sí. Jo el penne rigate amb pesto d'alfàbrega, molt bo amb el punt de tomàquet sec, llàstima que era un plat fred i no es deia en cap lloc, clar que sí tenim l'explicació de que el pesto era amb alfàbrega.



Principals - Segons
Per la nena Costelles de porc teriyaki desossades a baixa temperatura. A veure, la traducció ha variat, si el llegim en castellà diu que el porc es ibèric, i no diu res de com les van desossar, imagino que a baixa temperatura per no cremar-se. Segons la nena, el teriyaki no estava gaire present.
Per a mi la galta, que es diu melós de vedella amb parmentier de patata. Molt bo, llevat que la patata no tenia sal, res greu per a mi, un lingot cruixent per fora, melós per dins, amb el seu suc, boníssim.

Postres
La desitjada torrija de brioix amb gelat de vainilla que per fora molt bonica però per dins estava congelada. El plat de escuma calenta de xocolata amb gelat d'avellana, un plat de contrastos molt bo.


Begudes
Incloses al menú, una ampolla d'aigua i una copa de vi Les Troies, D.O. Montsant.

El compte
Dos menús i les croquetes, una 18 € per cap. Relativament econòmic per la zona però no vam sortir gaire contentes. Si calcules, demanant a carta un àpat surt per uns 35 €.

Resum del Jobs Restaurant BCN

  • El local és petit, espai ajustat i colors aclaparadors. Sembla més un bar de copes que un restaurant.
  • El personal de sala atén quan el crides.
  • Cuina actual.
  • Preu més ajustat al menú, els plats tenen gairebé el preu del menú.
  • Mesures Covid: Gel hidroalcohòlic.

Després del dinar vam anar al Mercat del Ninot a comprar verdures al nostre amic Xavi i vam gaudir d'uns bunyols de bacallà de Perelló 1898 que tenen un IG molt xulo també.

5 comentaris:

  1. Vaja, ja ho dius tot 😂

    El que en ocasions em meravella, és de que viuen aquests llocs.

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens vam deixar enredar amb la torrija del IG. 😂😂😂😂

      No sé quan li tornaré a fer cas a la meva filla!

      Salut!

      Elimina
  2. El preu del menú no està malament, però... si la torrija està gelada per dins, la pasta freda, etc, etc, doncs... cagada pastorets.

    Salut!!

    ResponElimina
  3. Vaig fer un comentari, però no surt...

    Salut!

    ResponElimina