diumenge, 21 d’agost del 2016

L'ARROSSERIA DEL SERRALLO, FAN ARRÒS PER UNA PERSONA

Establiment: L'Arrosseria
43004 Tarragona
Carrer de Trafalgar, 1
Tfn 977 27 32 65
Preu orientatiu: 25€
Menú diari: 14€
Menú cap de setmana: 18€

L'Arrosseria del Serrallo

Arrossos, peixos i tapes al barri d'El Serrallo. Amb terrassa i molt bona atenció. Plats de bona mida i preus econòmics. Un 3 estrelles Pepa Pink.
LOCAL
Accés:
Esglaons
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Mitja (40 p)
Terrassa
Distribució:
Correcta
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Cadires
Neteja_serveis:
Bona.
Assecador_mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Clàssica
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:

IDIOMES
Català
Español


El barri d'El Serrallo és territori de cuina marinera i els arrossos estan presents en cadascú dels restaurants del barri. A la cantonada del passeig del port està L'Arrosseria del Serrallo, una ubicació desafortunada perquè al estar a prop del punt de recollida d'escombreries, segons com bufi el vent i el temps que faci que no han buidat el contenidor, la brisa no porta aroma de mar precisament.
El local té esglaons per entrar i al primer pis hi ha els lavabos i un menjador. Quan vam trucar per reservar ens van dir que a la terrassa, que dins no possaven l'aire perquè els cambrers entraven i sortien i sempre estaven les portes obertes. Fora, a la terrassa s'estava molt bé, el toldo és prou espés i fa bona ombra. A la carta hi ha moltres tapes i formes de cuinar l'arròs, al menú diari tens l'opció de demanar arròs per una persona així que, com que eren 6 i diluns, vam aprofitar el menú.
Primers
Amanida de formatge de cabra. Amb nous, panses, tomàquet Cherri i sec, enciams, ceba cruixent... moltes coses! i sobre tot, crema de Módena dolça, tanta, que semblava un postre en comptes d'una amanida.
Cloïsses salsa verda, boníssimes. La salseta estava molt bona, no gaire verda, però bona.
Musclos al vapor. Un plat senzill i bo.
Segons
Al ser un grup de turistes i tenir opció d'arròs per un, vam demanar tots diferent. Un d'arròs negre, bastant negre, estava bé. Arròs amb bacallà i carxofa. Ays, els pèsols! Correcte. Arròs caldós de marisc, una cassola enorme per una persona, que no vaig tastar. Paella de marisc, altre arròs clàssic, i groc.



Una sípia a la planxa, sense foto, i una minigraellada de peix, justeta, però recordem que es tracta d'un menú de 14€ que inclou postres i beguda.
Postres
Xarrup de mojito, de mojito de maduixa, crema catalana. Fins i tot ens van batejar el xarrup de mojito, que era sense alcohol.
L'atenció molt atenta i amable en tot moment, i ràpida cada vegada que demanavem pa, cervesa o aigua. Un local correcte per fer un àpat informal amb la pega del punt de recollida d'escombreries. Jo parlaria amb el ajuntament a veure si es pot ajustar l'horari de recollida, si no, el local es quedarà per anar en dies més fresquets.

4 comentaris:

  1. Prou bé no?.

    El tema arrossos si que és una pena que en molts llocs et trobis el fatídic "mínim dues persones"... I parlant d'això, ara fa un més vam anar a un bon lloc a BCN, que porta per nom La Gamba de la costa a Roger fe Flor , on a més de peix de qualitat, tenen bastants arrossos i els fan per un i ja ho diuen a la carta...

    No el publicaré, doncs els que es volen quedar els del QF, jo no els puc publicar fins passat un temps prudencial.... Però es un bon lloc, que tb et diré que no és econòmic, però tampoc car si analitzes el material que et serveixen...

    Salut!!

    ResponElimina
  2. Prou correcte el lloc, no oblidem que parlem de menú diari. Si solucionen el problema del punt de escombreries estaria millor. En aquest passeig hi ha uns quants resturants més, gaire bé tots amb un públic tipus "turista", ja ofereixen "menús paella" i similars. Per gaudir una cuina una mica més personalitzada millor els carrers de darrere o els passats l'esglèsia. Ja parlem de La Xarxa (económic), Manolo, Xaloc... ah, i Ca L'Eulàlia, que darrerament diuen que el nou local li va massa gran... no puc opinar, no hi he anat des de que van canviar a la nova ubicació.
    Ja miraré aquesta gamba, a veure :-)

    Salut!

    ResponElimina
  3. Tret de l'amanida dolça, la resta de plats estan força bé tenint en compte que es tracta d'un menú de migdia. Però el que dius de les olors, si no ho solucionen no sé pas si jo amb lo neures que sóc amb les flaires...

    Salutacions!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uf, s'estava molt bé i de cop canviava el vent i horror!!! Per la resta, tot correcte.

      Salut!

      Elimina