diumenge, 1 de gener del 2017

RESUM 2016... i anteriors

Comencem el 2017 i gaire bé tothom que escriu un bloc fa un balanç, un resum de com han anat les experiències més memorables de l'any anterior, les ressenyes, les visites, els comentaris... Jo no ho fet mai i crec que ara que el bloc de la Pepa Pink (#PepaPinky) ha fet tres anys i mig ja toca.
Toca agrair a tots el que visiteu el meu bloc, ja heu passat les 96.000 visites i això d'acostar-se a les 100.000 em produeix alegria i empenta per seguir endavant. A més a més, el primer any les visites mensuals rondaven les 1.000 i ara el nombre arriba a les 5.000; això vol dir que us agrada, que torneu i que inviteu als vostres amics a mirar aquest bloc. Moltes gràcies!
Toca agrair, a més a més, als que dediqueu una estona més per escriure comentaris. Esperem que poc a poc us aneu animant i comenteu més, pot ser que hàgiu provat el restaurant comentat i no tingueu la mateixa opinió que jo, estaria bé saber també la vostra.
Toca, sembla, fer un resum amb els 10 o els 5 top de l'any. Bé, doncs com això és un resum dels 3 anys i mig de bloc, faré un resum dels que m'han deixat empremta d'una o altra manera aquests anys:
L'Antic Molí, que em va sorprendre en qualitat de producte, elaboració, presentació i preu. Ara tenen una estrella Michelin i no m'ha sorprès gens, se la mereixen. Estan a Ulldecona, al sud de Catalunya.
El Mam i Teca, un petit lloc al Raval de Barcelona, perquè la cuina de sempre no sempre es troba fàcilment i encara que vaig menys del que voldria, sempre tinc un bon record dels seus plats i del gran cuiner (no vol dir-se xef) que els prepara.
Can Pau Torrens, al costat de la meva segona casa, Sant Joan Despí, el nostre restaurant de capçalera, en el que ens sentim com a casa.
nöla Restaurant, en Sigüenza, cocina de autor sin perder la raices castellanas. En cada viaje a Madrid intento ajustar agendas para repetir... Incluso mis hijos me piden volver.
El Nuevo horno de Santa Teresa, con su especialidad: cocido madrileño. Calidad, cantidad, atención y precio dificilmente mejorables, siempre nos gusta volver por Navidad.
Goiko Itturri, cocina vasca, en Astigarraga. No creo que encuentres una tortilla de bacalao tan buena como esta, sin hablar del cogote, el solomillo, las kokotxas, el pastel de Idiazábal... ¡Pensando ya en volver a Euskadi!

Hi ha molts més, però els primers que venen al meu cap són aquests, juntament amb llocs que també són al bloc sense ser restaurants com:
el CoffeBook, allà on puc escapar-me als matins per fer el cafè,
el bar Docamar, porque mi cuna fue Madrid y bravas como las del Docamar son difíciles de olvidar,
la ruta de los pintxos en Euskadi, de la que no me importaria ir actualizando cada año. Espero poder repetir entrada sobre pintxos en el 2017, jejejeje,
i la ruta del vermut per Tarragona, perquè no m'agrada la cervesa, jo sóc de vermut (o aigua amb gas) i m'agrada anotar on el serveixen com cal: amb taronja i olives farcides. Acabo de descobrir el vermut Can Calet, dolç i untuós, deliciós, hauré de buscar on el serveixen a  Tarragona i actualitzar la ruta de vermut.
Durant aquests tres anys i mig que porto fent el bloc he conegut al Ricard Sampere i ara fem conjuntament un recull de restaurants de la zona Sud de Catalunya on expliquem les sensacions dels restaurants que visitem per separat. De vegades un de nosaltres fa la visita després de l'altre així que podeu veure les diferents opinions. Podeu anar al llistat des del meu bloc fent clic al link que hi ha sobre el mapa on diu Els meus restaurants (de Ricard Sampere).

Feliç 2017 i salut per seguir "Los placeres de Pepa": molts àpats en bona companyia.

4 comentaris:

  1. Fins ara no l'havia vist.... de que publiques a que surt a Feedly, triga una mica el teu bloc....

    Si arribes a posar el de les teves escapades als de Brexit, ja passes a nivell internacional...

    Bon any també per vosaltres!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. He fet un llistat sense mirar el bloc, només amb els que m'han deixat empremta per ser recordats i dels d'allà amunt no m'ha vingut cap a la memòria.
      Pot ser al proper any faig el recull revisant les entrades al bloc i així surti algú britànic o francès.

      Salut i bon 2017!

      Elimina
  2. Del teu top 5, tinc anotats com futuribles L'Antic Molí i Can Pau Torrens, per "proximitat". El que dius d'Euskadi, a veure si torno a fer una escapada i seràs la primera en ser consultada per que m'assessoris.

    Salut i bon any 2017 per a tu i els teus!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. hahaha, t'has descomptat, el "top" són 6 més 4 afegits però en realitat no és un top, són els primers que m'han vingut al cap, per alguna cosa serà.
      Euskadi 2017 ja té data: del 24 al 26 de març. Si t'apuntes ves buscant allotjament ja, al bus del dissabte encara queden 11 places :-)

      Salut i peles!!

      Elimina