diumenge, 15 de juliol del 2018

BOCOIS, MILLOR ANAR ELS DIJOUS

Establiment: Bocois
43004 Tarragona
Rambla Nova, 24
Tfn 628 58 24 58
Preu orientatiu: 18 €

Bocois
2,5 - Dijous pinxo amb la beguda.

Cuina mediterrània, pinxos i tapes. Dijous pinxo amb la cervesa o el vi. Atenció lenta, plats de la carta que s'han acabat... Un 2,5 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accesible
Aparcament:
Zona blava
Proper
Espai:
Gran (80 p) Terrassa
Distribució:
Correcta
Il·luminació:
Escasa
Mobiliari:
Cadires
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Millorable
Presentació:
Clàssica
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:

IDIOMES
Català
Castellà





El Bocois està la Rambla Nova de Tarragona, una ubicació privilegiada i, des de fa poc, amb una terrassa molt ampla (No entenc per què fins ara no es permetia instal·lar terrasses a la zona central de la Rambla i atapeïen les voreres laterals, molt més estretes)
El local va ser remodelat i ara la cuina és més gran, situada al fons de la U que forma l'espai, amb una barra molt llarga i plena de pinxos i unes quantes taules a una banda, i moltes més taules a l'altra.
La carta inclou tapes mediterrànies, fustes d'embotits i formatges, llesques diverses i diversos plats de carn i peix. Clar, això és el que està a la carta perquè de les dues darreres visites per sopar que he fet, una en dijous i una altre en divendres, et trobes amb que o no queda d'aquest plat o si has demanat dos o tres, només queda un. És comprensible fins a cert punt que s'hagi acabat un plat però, en divendres? A més a més, per a mi és emprenyador que després d'estar mirant la carta i que portin els entrants que has demanat, arribi el personal de sala i et digui que el plat principal que estàs esperant s'ha acabat, que has de demanar un altre. Hi hauria d'haver una comunicació entre cuina i sala i que s'avisi abans al comensal.
A la primera visita per sopar després de la reforma vam demanar rollito vietnamita, que no quedava; costelles glaseades, tampoc; i magret d'ànec, que encara que tampoc quedava, van afegir al compte. Finalment vam tastar les braves, molt d'estil mediterrani (maionesa acolorida amb picant). Croquetes de pernil, molt intenses. Al compte van afegir el preu d'una croqueta perquè el plat porta 5 i nosaltres erem 6.


Un tataki de tonyina amb maionesa de wasabi, correcte. Un pop a la brasa bastant bo sobre un puré de patates.

Unes
gambes arrebossades amb tinta de calamar que també ens van agradar molt i unes navalles a la planxa que tenien sorra, al menys les que jo vaig agafar (tinc mala sort).

Per postres un
músic, pastís de figues i una tarta tatín que estava congelada.
El compte, una vegada revisat i corregit, va sortir a uns 17 € per persona, encara que no vam sortir gaire #soexcited.
Al cap d'uns mesos vaig repetir per si de cas, i la situació es va repetir. Primer vaig haver de reservar in situ, no contesten mai al tfn. Arribem i no tenien la taula preparada. Van trigar tant en servir-nos que ens van posar un platet de braves de cortesia, per entretenir-nos.
Les persones que van demanar cervesa i similar van tenir la beguda de seguida i van prendre nota dels entrants. Les que volíem vi esperàvem i esperàvem fins que quan estava prenent nota dels principals, ja amb la meitat dels entrants servits a taula, vaig demanar a la cambrera que portés el vi i em diu "però he de parar de tomar nota i ara estic prenent nota dels plats". I li vaig dir "Sí, has de parar, portar el vi i després seguir prenent nota".
Amb vi tot es veu millor però que vinguin i et diguin que dels plats de musclos amb api només quedava un (per una taula de 12) és una mica trist. Tampoc quedava amanida caprese. Vam haver de modificar entrants sobre la marxa.
Les fotos són bastant dolentes (o no hi són), la llum del local és molt pobre. Amanida d'envinagrats, calamars a l'andalusa, braves, taula de formatges i taula d'embotits.



Acabant els entrants torna la cambrera: d'una taula de 12 persones, 7 van haver de canviar els principals. Dels plats que quedaven tenien onglet de bou amb verdures i salsa de cacauet. Això del bou no m'ho crec... Hamburguesa de calamar, bastant trista, es veu que el cacauet agrada molt a cuina, a taula no ens va agradar gaire, tenia un gust estrany. Porc senglar guisat, que estava tendre pel que es va comentar a taula.


Vaig anar a fer el cafè a la terrassa i ni vaig fer foto del compte, però el sopar aquest va ser el passat 28 de juny i vam pagar uns 18,50 € per cap.

Els dijous posen un pinxo amb la beguda, la terrassa de Rambla Nova no està malament per fer una cervesa o similar però demanar plats és carregar-se de paciència i estar disposat a acceptar canvis i en general la qualitat dels plats, segons el meu parer, tampoc convida a fer aquest sobreesforç.

2 comentaris:

  1. Vaja.... que aquest no va a la Guia conjunta....

    I Déu ni do amb els plats exhaurits...

    M'haguès emprenyat bastant amb tot el conjunt d'incidents.... I la sortida de "es que si porto el vi, he de parar de prendre nota", ja em sembla tavernaria... o tabarnaria... :)

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per mi es queda en fer un cervesa a la terrassa i prou. Una llàstima perquè amb la remodelació l'espai de cuina ha guanyat molt i hauria de tenir un bon rendiment.

      Salut!

      Elimina