diumenge, 9 de juny del 2019

MANÀ 75º, ARROSSOS A LA PLATJA DE SANT SEBASTIÀ

Establiment: Manà 75 Barcelona
08039 Barcelona
Passeig de Joan de Borbó, 101
Tfn 93 832 64 15
Preu orientatiu: 50 €

Manà 75º Restaurant

4,0- Local, atenció, arròs. 
Cuina mediterrània, especialitat en arrossos. Tapes, carn, peix i postres d'Escribà. Cuina vista, espai ple de llum i colors. Molt bona atenció. Preus d'acord amb la zona. Un 4 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accessible
Aparcament:
1:30 al hotel Wela
Espai:
Gran (100 p)
Terrassa
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Natural
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Bancs
Trona bebè
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper i aire eficient
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Diferents uniformes
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Tipus paleta
Suggeriments
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
Paella Cheff
IDIOMES
Català
Castellà
Anglès
Rus

El Manà 75º està just darrera de la platja de Sant Sebastià, el hotel Wela tapa les vistes que podria tenir del mar, bé, el hotel i el turó on s'erigeix.
El local és una monada, tot cuqui, lluminós, espaiós, amb parets de vidre i plantes i amb teles de flors, ratlles i diferents estampats al mobiliari i a l'altíssim sostre. Té un aire modern sense perdre elegància.
La terrassa també comparteix robes de colors a la tapisseria i es programen vermut-sessions i "con-cursos" de fer paella. Dos equips fan una paella, orientats i dirigits per un xef i després ell mateix jutja l'equip guanyador. Sembla una activitat divertida per un grup d'amics que no acostumin cuinar. 😏

Hi ha un petit escenari i de tant en tant fan música en directe però crec que més aviat és per quan es fa algun esdeveniment privat.
El tracte és excel·lent, proper sense aclaparar, amb copa de cava de benvinguda i ràpids en el servei. Les dones porten un uniforme negre, el nois duen amb samarreta gris clar i unes lletres daurades amb el nom "Manà 75º"
El lavabos també molt cuquis, accessibles i amb assecador de mans de veritat, dels Dyson.
Des de qualsevol taula del menjador es veu la cuina i de seguida es detecta al xef "jefe". Hi ha tota una bateria de focs per fer paelles a l'hora, el dia que vam anar nosaltres el local estava com a la meitat de capacitat i vaig comptar 12 paelles en marxa.

La carta del Manà 75º

Unes quantes tapes i suggeriments fora de carta, amanides, un grapats de peixos i carns completen la carta on el protagonista és l'arròs i alguns fideus.
La carta de vins no oblida els vins de proximitat, vermuts i còctels.



Que vam menjar al Manà 75º

M'agrada beure sangria, sempre reivindico el seu consum i em nego a que sigui una beguda per a turistes. Així que vaig demanar sangria i estava molt suau, fresqueta i bona.
D'entrants per a compartir vam fer unes cloïsses a la donostiarra i una ensaladilla russa trufada. Molt bones les primeres i sorprenent la russa amb el toc de trufa, ens va agradar moltíssim.


Dins de l'apartat paelles vam fer una mena de mar i muntanya, un arròs tipus bomba, del Delta, de pollastre i gambes amb espàrrecs verds que estava de llepar-te els dits, amb un socarradet suau i molt gustós.
Per postres van portar-nos "la carta" de forma que va ser complicat negar-se. Excepte un, la resta de postres són de la pastisseria Escribà i amb una pinta que no fa fàcil escollir. A la fi vam compartir la llauna de xocolates, amb una tapa de xocolata blanca i un interior de xocolates en textures. Deliciós.


El compte

No ens va semblar un preu molt desorbitat per la zona, el tipus de local, el servei i sobre tot, el menjar. Vam pagar uns 45 € per cap, però surts amb bona sensació i satisfet.

Resum del Manà 75º restaurant


  • Ubicació allunyada del centre de La Barceloneta, molt tranquil·la.
  • Local molt lluminós, còmode i decoració estiuenca.
  • Cuina vista amb una llarga bateria de paellers.
  • Molt bona atenció.
  • Diversos arrossos, molt ben elaborats.
  • Preus d'acord amb la zona.

6 comentaris:

  1. Aquest sinó vaig errat, és aquell en que disposen d'un gadged dels que em fan enveja...

    Perquè la bateria de focs per fer paelles, que tu dius, són una mena de focs-ordinador, que un cop programats, et fan els arrossos amb exactitud matemàtica. Ho tenen també en un lloc de Segur de Calafé, amb una bateria encara més impressionant

    Vaig estar demanant informació dels aparells -més que res per curiositat- i a part dels programes que venen de fàbrica, tu pots customitzar.... Es a dir que el foc varia d'intensitat, segons cada recepta i ja no sé si et diu quan i com has de posar els components...

    Quan van obrir, ara deu fer 2 anys, van tirar de la troupe d'influencers alwais exciteds.... 🤣

    Però l'invent aquest, em va fer gràcia....

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs em sembla una meravella de gadget. Si el xef en qüestió sap programar-lo en funció de les quantitats és exit segur. Pot ser els cursets els fan amb aquest foc...

      Salut!

      Elimina
  2. Focs-ordinador que es programen i varien d'intensitat en funció de la recepta? No ho havia sentit a dir mai.
    Les ciències avancen que és una barbaritat!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. :-DDDD

      Em sembla perfecte l'ús de la ciència a la cuina, de fet, la cuina no deixa de ser un seguit de operacions bàsiques i reaccions. Aquest "chisme" ben programat és exit segur!!!

      Salut!

      Elimina
  3. Doncs després de llegir el teu post de La Mar Salada, crec que ja sé on enviar a les amistats que em pregunten per fer un arrosset per la zona...

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo el recomano sense dubtes. Totalment accessible, ample, lluminós, bona atenció...
      Vam sortir encantats amb el lloc i l'arròs. I els preus no es disparen tant, tenint en compte la ubicació.

      Salut!

      Elimina