diumenge, 30 de juny del 2019

MILO GRILL, GRAELLA ARGENTINA I CÒCTELS A LA NIT

Establiment: Milo Grill
08008 Barcelona
Carrer de Balmes, 127
Tfn 934 515 048
Preu orientatiu: 50 €

Milo Grill

3,5 - Bona carn, bona atenció.
Dos espais diferents: restaurant amb cuina argentina amb graella de carbó i gastrobar amb esmorzars, tapes i còctels a la vesprada. Bona atenció, preus elevats, d'acord amb la zona. Un 3,5 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accessible
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Gran (> 100 p)
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Bancs
Tamborets
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Cartolina
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
Dj a la nit
IDIOMES
Català
Castellà
Anglès


Un local ample ubicat a l'Eixample de Barcelona dividit en dos espais. L'entrada disposa de taules altes i una llarga barra amb tamborets. Aquest espai és l'anomenat gastrobar, un lloc on fer esmorzars de les 8 del matí i tapes afterwork fins més allà de la mitjanit amb copes i còctels i els caps de setmana, un Dj.
Decoració actual, rajoles, fusta... evoca als pub britànics actuals.
La part interior és l'espai restaurant, amb taules vestides, cadires entapissades amb un contrapunt modern amb quadres abstractes sobre maons. Al fons de la sala es veu la cuina i la graella, que fins i tot s'ensuma, pot ser un pic massa.
Els lavabos estan en la planta soterrani on també hi ha una sala privada per unes 60 persones. Hi ha un ascensor per accedir-hi, així que molt bé.

Carta del Milo Grill

A més a més de les opcions de diferents talls de carn a la brasa, de Nebraska o d'Angus, també pollastre i hamburgueses. Entrants típics argentins, algunes tapes, amanides i pasta completen la carta.
Els vins, la majoria argentins sense oblidar els de la terra.


Què vam dinar al Milo Gril

Som carnívors així que vam fer una llengua de vedella a la vinagreta que estava molt bona, pot ser una mica excés d'oli, però molt bona en general. També uns lletons a la graella, molt bons i que es podien menjar amb una salsa chimichurri (bona) que van portar a taula juntament amb un allioli amb pebrot vermell (evitable).


Després d'aquest començament carnívor vam seguir amb un plat de picanya pel Santi i una costella de Nebraska per a mi. La picanya estava bona però es que la costella estava espectacular, cruixent per fora i poc feta a l'interior, molt tendra. Tots dos plats acompanyats per unes patates al caliu i uns pebrots del padró.

Per a beure gairebé fem com el Homer Simpson.

Com que no som tan Homer, vam demanar un L10, un vi jove del 2018, D.O. Mendoza, del celler Bianchi. Aquest celler colabora amb la Fundació Leo Messi en projectes per la millora de la salut infantil i educació de nens amb desavantatges socials i tota la col·lecció de vins "Leo" estan compromesos amb aquesta causa.
No vam prendre postres, estàvem una mica tips amb tanta proteïna.

Compte

En aquesta ocasió vam fer la reserva amb un descompte així que el preu el vam trobar genial, uns 25 € per persona. Clar que si treus els descompte, el compte es duplica amb la qual cosa la relació qualitat-preu la trobo una mica descompensada.


Comentaris del Milo Grill i reserves

De tant en tant faig reserves amb aplicacions com El Tenedor, OpenTable, Bookeat (imprescindible en UK). De vegades ofereixen descomptes o copa de benvinguda, de vegades no. Altra opció per fer reserves es amb el Google Maps, alguns restaurants també ofereixen aquesta possibilitat.
Pot ser és millor fer la reserva amb el restaurant però segons a quines hores, millor no trucar per no molestar en meitat del servei i com que no tots els restaurants disposen de la possibilitat de reservar en la web, o ni tan sols en tenen, aquestes apps són una opció.

Un altre tema és com fan per poder oferir un descompte, com en aquest cas del 50 % en plats... Pot ser ho supleixen amb la resta de comensals de la sala...

L'atenció va ser molt bona en tot moment i l'ambient del local molt silenciós i correcte fins que va arribar un grupet que va trencar la tranquil·litat.

Els plats també ens vam agradar, vaig trobar una carn de bona qualitat.
Un local al que tornaria a tastar altres talls diferents de carn que, encara que sense descompte pot semblar una mica pujat de preu, s'ha de pensar que la zona també es paga.

4 comentaris:

  1. Quan he mirat l'adreça, doncs el restaurant no em sonava, he tingut un ensurt.... M'he fet un embolic de números i m'he pensat que era en l'antic edifici del Fòrum Vergés, on vaig treballar fa anys, als inicis de la UPF... Després he fet memòria i he recordat que era el 132.

    Anècdotes a banda, en els restaurants del club del descompte, quasi sempre passa el mateix. Acabes dient, bé amb descompte, però sense descompte, l'àpat hagués estat un atracament... I això és un ganivet de dos talls, doncs si per "despiste" vas a sense descompte, quan t'assabentes de que has pagat doble en funció de com has fet la reserva, t'emprenya...

    I no és bo tenir (ex-)clients descontents....

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, exactament això. Un dinar del que vam sortir dient, molt bé, si haguéssim pagat 100 € ens hauríem sentit estafats. Si vull gastar 100 € en carn, vaig al Bardeni, per exemple, perquè sé que ho val.


      Salut!

      Elimina
  2. Molt em semblarien 100 € per aquest àpat... Com bé dius, a Bardeni per aquest preu et fas tot un homenatge.
    Ara, amb el 50% sembla un preu correcte. El millor, les verdures... ;-)

    Salut!

    ResponElimina
  3. hahahaha, la carn estava bona però és el que dic, sense descompte és una bogeria.

    Salut!

    ResponElimina