diumenge, 5 de juliol del 2020

MUG RESTAURANT, PASTA I PINSA ROMANA

Mug Restaurante
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Carrer de les Roselles, 14
tel. 935 187 636
Preu orientatiu: 25 €
Menú diari: 13 €
VEURE a FACEBOOK VEURE a INSTA VEURE la WEB
4,0
4,0 - Cuina honesta, bona atenció i preu.



Cuina italiana elaborada amb productes italians, inclosos els vins. Ara també tenen "pinsas" per emportar. Local no gaire gran, molt bonic i còmode. Fantàstica atenció i preus correctes. Són un 4 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accessible
Aparcament:
Zona blava
Espai:
Petit (30 p)
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Correcta
Mobiliari:
Cadires
Neteja serveis:
-
Assecador de mans:
-
Canviador:
-
Extres:
-
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Full imprès
Vins i caves:
Italians
Altres:
Pinsa per emportar sota comanda
IDIOMES
Català
Castellà



Un local que es troba al costat del Mercat del Centre, a L'Hospitalet de Llobregat, una zona amb un grapat de restaurants i bars. El Mug es diferencia per fer una cuina italiana, autèntica, senzilla i amb amor.
Una entrada amb una taula per a un grup de 6 persones, un passadís amb un parell de taules íntimes per parelles i una sala amb una desena de taules més i una barra són l'espai del Mug.
Decoració senzilla amb uns llibres de cuina italiana i unes fotos en blanc i negre de parelles gaudint de plats de pasta. Les taules amb el parament just segons "normativa Covid", en aquest cas unes estovalles d'un sol ús, tenen una mida correcta i còmoda.

La carta del Mug Restaurante

Amb això de la pandèmia del Covid el més utilitzat pels restaurants és "carta amb codi QR" que el client ha de mirar al seu mòbil, molt millor quan el restaurant t'ofereix WiFi.
Una altra opció és una carta per client, o per taula, que després es rebutja, per exemple un full imprès i així com es presenta, per ara, en el Mug.
Una carta curta que varia en funció de l'evolució de la situació i que de moment consta d'uns entrants, 5 plats principals, un bon grapat de pinsas romanas i postres.
La pinsa és la versió romana de la pizza, la base és cruixent i pots demanar mitja i mitja combinant opcions i així la pots compartir. Ara fan opció d'emportar la pinsa que t'agradi per a casa, però has de encarregar-la a la tarda, amb antelació.

Moltes verdures provenen de l'hort familiar, no obstant això, el Mercat del Centre el tenen al costat. Els formatges, la pasta, embotits, conserves... aquests productes els porta d'Itàlia. 
Abans del tancament de març, el Mug oferia un menú diari per 13 € (amb beguda) i que esperem que en breu puguem tenir una altra vegada disponible, per ara l'horari es limitat als dijous i caps de setmana.

Totes les referències del celler són d'Itàlia i en un rang de preus gens desorbitat així que pots animar-te a fer l'àpat amb vi i completar l'experiència. Si ets més de cervesa, també tens unes quantes entre les que escollir.

Què vam sopar al Mug Restaurante

Vam anar el Santi i jo adaptant-nos als horaris, ara en dos torns, i vam preferir el primer, a les 8 del vespre. En arribar només hi havia una parella però en acabar el sopar el local estava ple i havien vingut unes quantes persones a recollir la seva comanda de pinsas. Sembla que tothom anem tornant a la normalitat poc a poc.
Entrants
Croqueta de parmigiano, ricotta, farigola i perles de curri servides en un ratllador de formatge i croqueta de cua de vaca sobre ricotta, que serveix perquè no es bellugui al plat. Molt bones, només que va haver un embolic, en volíem una de cada i ens vam menjar tres. Ens podíem haver menjar 6, estan mooolt bones.😋Un plat de burrata amb pernil ibèric que estava de mort. Per acompanyar una mica de pa, d'oli i sal i la satisfacció està assegurada.


Principals
Vam voler compartir una pinsa de peus de porc, avellanes i ceba que porta a més a mes, un puntet de farigola. La massa cruixent, estava deliciosa però com que vam demanar també un plat de pasta, vam reservar la meitat per esmorzar a l'endemà. Dels espagueti amb ragú de tonyina no va quedar res, quin plat tant bo!!.

Beguda
Vam beure una ampolla de Anzenas, Cannonau di Sardegna D.O.C., un raïm molt semblant a la garnatxa i que ens va agradar molt, encara que estava bastant fred (de la nevera) i va millorar segons agafava temperatura.
Compte
Tenint en compte que no vam demanar postres però que la pinsa ja la vam demanar pensant en emportar-la cap a casa, el preu està molt bé, vam sortir a 27 € per cap. Un preu molt correcte per la zona, el servei i els plats que vam sopar. La invitació de la croqueta és per la confusió a cuina del nombre de croquetes que vam demanar.
Del menú diari
D'abans del tancament vam fer un menú diari amb uova strappazate amb porchetta, és a dir, un remenat molt gustós i pappa al pomodoro, un plat de la Toscana que es fa per aprofitar el pa del dia anterior i que estava boníssim.
Després un risotto "calçotada", amb botifarra, calçots, carxofes i romesco que no ens va acabar de convèncer i uns spaguetti al pesto rosso, tomàquet sec i terra d'olives negres molt bo.
Per postres una taronja i panna cotta a la xocolata. Un menú diari genial, amb beguda inclosa.

Resum del Mug Restaurante

  • Local petit, acollidor.
  • Molt bona atenció.
  • Cuina feta amb vocació i bons productes.
  • Preus molt correctes.
  • Ara també pinsa per emportar.
M'alegra veure que els petits restaurants van retornant, que s'omplen de clients i van recuperant el ritme.

2 comentaris:

  1. Parlant de carta amb codi QR, resulta sorprenent la quantitat de gent que no saben que fer amb ella 😅

    Vaja, que si jo tingués un restaurant , crec que tiraria pel full de paper d'ún sol ús...

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tenen mòbils per parlar, wasap (de la mort) i poc més. Ni pu.. idea de com funcionen ni el que poden fer, molt trist...

      El QR queda està molt bé, però està clar que s'ha de tenir el full pels clients poc "actualitzats". També suposo que és més econòmic el full imprès que el QR si has de contractar amb una empresa que t'ho gestioni.

      Salut!

      Elimina