diumenge, 22 de novembre del 2020

CABO BAR, TAPEO I TERRASSA INTERESSANTS

Miscel·lània: TAPES, BAR

Cabo Bar
08013 Barcelona
Carrer Marina 124 cantonada, Carrer d'Alí Bei 
tel. 93 676 23 54
Preu orientatiu: des de 6 €
VEURE a FACEBOOK VEURE a INSTA VEURE la WEB
3,5
3,5 - Espai, atenció, carta extensa.





Ara que el tancament del restaurants i bars s'acaba (encara serà amb aforament limitat) us vull recomanar el Cabo Bar, a Barcelona. Ells s'etiqueten com #xiringuitourbano i tenen una clientela festiva i jove.

Ubicat al carrer de la Marina, just a l'extrem nord del Pont de Marina, aprofitant la cantonada, té instal·lada una gran terrassa amb para-sols vermells i moltes plantes.
L'interior, amb barra i ampli menjador, té un aire eclèctic, com el té la carta on pots trobar moltes i diferents opcions per fer el vermut, dinar, berenar, sopar o fer una copa nocturna.

La carta del Cabo Bar

Una carta extensa amb un apartat de platillos per fer el vermut, tapes variades clàssiques, una secció d'amanides, una altra de arrossos i un petit llistat amb diferents opcions de pepito, hamburguesa i pizza.
Per acabar, uns postres casolans amb molt bona fila i un seguit de còctels per fer la sobretaula o gaudir de la nit barcelonina.

La nostra tria al Cabo Bar

Érem un grup de 4 persones i vam optar per fer un pica pica amb unes tapetes així que vam començar amb uns seitons en vinagre que vam repartir més o menys entre els 4 i unes braves, picants, potents i molt bones.

De fritura vam demanar les croquetes de calamarsó amb la seva tinta, molt ben fetes i gustoses. Els calamars a l'andalusa també molt ben fregits, els van cruspir en un tres i no res.

Per anar combinant, uns tomàquets amanits amb ventresca i ceba morada, plat senzill i deliciós i un platet de pa amb tomàquet.

Per acabar amb la secció salada, uns daus de tonyina, estil tataki, amb espàrrecs del marge, alvocat i uns tomàquets secs en oli que ens van agradar molt.
Tanquem el pica-pica amb una coqueta de Santa Teresa de brioix i amb gelat (d'avellana, crec recordar). Massa bona, perquè ningú volia postres i una vegada arribada a la taula tots quatre en volien.
Com que no era gaire tard, vaig demanar un spritz per fer la sobretaula (ja sé que és una beguda d'aperitiu però em venia de gust per postres) i com que aquesta taula era de "l'ase d'en Mora, de quantes en veu s'enamora", doncs els nois també vam demanar-ne un cadascú.

El compte

Amb les cerveses i clares, el compte final va sortir a 25 € per cap. Ens va semblar prou correcte en conjunt, pel servei, plats i espai.

Resum del Cabo Bar

  • Un espai amb una bona terrassa, perfecte per la situació Covid.
  • Mesures Covid amb gel, carta QR, espai estre taules.
  • Carta amb opcions per a tothom: tapes, arròs, carn, peix, plats vegetarians, pizza, hamburguesa, entrepans...
  • Bona atenció, preus d'acord amb la zona i plats.
Amb moltes ganes de terrasses, aquesta és una bona opció a Barcelona.

2 comentaris:

  1. Ganes de terrasses, ara que ve el fred... però si fa un bon solet, doncs...
    Ganes de restaurants, moltíssimes!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ays, és que el fred ha vingut així de cop però fins el cap de setmana passat feia molt bo per vermutear en les terrassetes.

      Ja veurem com va tot ara que poden obrir de nou els restaurants.

      Petons!!!!

      Elimina