diumenge, 9 de gener del 2022

U-NICO RESTAURANTE VINOTECA, NOMÉS EN HORARI DE TARDA I NIT

Miscel·lània: TAPES i VINS

U-NICO, Restaurante Vinoteca
08970 Sant Joan Despí
Rambla Josep Maria Jujol, 21
tel. 93 373 42 85
Preu orientatiu: 20 €
VEURE a FACEBOOK VEURE a INSTA VEURE la WEB
3,5
3,5 - Cuina mediterrània, vins i gin tònics.





L'U-NICO està ubicat a l'Eixample de Sant Joan Despí, a la Rambla Jujol, on està l'escultura Ciutat de Gegants. Aquesta és como una plaça on es concentren diversos locals de restauració i aquest es destaca per l'oferta en vins i un horari fins les 2 de la matinada (si no hi ha toc de queda avançat) la qual cosa et permet fer una sobretaula llarga prenent un gin tònic o el que vingui de gust.

Es tracta d'un local accesible amb taules sense estovalles, cadires cómodes de diferents models i una música ambiental a un volum que permet parlar. La llum està una mica baixeta, per donar un punt d'intimitat, però suficient per veure el que menges. A la porta hi ha una petita terrassa. Ara la carta va en QR, aquesta foto és de abans de la pandèmia.


L'atenció és molt amable i t'expliquen els plats de fora de carta amb tot detall. La carta es curta i pots trobar tapes com ensaladilla russa, braves, papas arrugás amb mojo picón, embotits, formatges, croquetes, pop a la gallega...

Per beure acostumen a fer cervesa i alguna copa de vi, aprofitant que tenen diverses ampolles obertes.

Nosaltres anem alguna nit a fer un mos i sempre hem sortit prou contents, els platets estan bons i el compte va dels 15 al 20 € per persona, sense comptar les begudes de sobretaula.

Plats i tapes de diferents sopars a l'U-NICO

Alguna vegada hem demanat les papas arrugás al mojo picón, no és un dels meus plats preferits perquè porten molt de comí pel meu gust. Els meus companys de taula s'ho van menjar de gust.

La nostra ensaladilla russa i l'assortiment de croquetes, són tapes molt bones.


Altres plats molt bons són el bacallà daurat, un remenat típic de Portugal i la safateta del triple mini burguer, de colors, amb diferents ingredients i saboroses. Per a repetir tots dos!.


Els nachos amb Cheddar, pulled pork, pico de gallo i guacamole són una bona tapa.

Una que ens va sorprendre per la seva senzillesa va ser la torradeta amb sardina (de llauna) amb llima i cítrics. Molt fàcil per fer a casa 😄Hi ha un caneló XXL que varia segons temporada, nosaltres hem tastat el de bacallà i ens va agradar moltíssim.


De plats fora de carta la truita de patata, servida amb pa de vidre i allioli, bé, ens va resultar massa feta, però això va en gustos. I la bomba, gran i molt bona. Quan està disponible no la pots deixar passar.


Finalment, de postres, llevat que vingui la canalla no demanem, aquí teniu una crep amb Nutella i gelat de maduixa, un clàssic que no falla.

Compte
No tinc gaires tiquets així que us penjo un exemple de un soparet de tres persones. Com podeu veure, prou econòmic.

Resum del Restaurant U-NICO Vinoteca

  • Es un local accessible, amb llum suau i musica ambiental. Només obren a les tardes, fins la matinada.
  • El personal de sala és molt atent.
  • Cuina amb una carta de tapes fixes a les que afegir les fora de carta i suggeriments.
  • Molts vins i licors per fer sobretaula.
  • Preus econòmics.
  • Mesures Covid: Gel hidroalcohòlic, distància entre taules, carta en QR.
Pot ser tenim una mica desconegut el tema vins perquè el Santi acostuma a beure cervesa i jo només faig una copa o dues.

2 comentaris:

  1. Un lloc dels que m'agraden i que si tingués a prop o «de pas», aniria. I a un bon preu!

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Som més de sortir pel dia i el seu horari ens limita una mica però les vegades que hi hem anat, hem sortit molts contents.

      Salut!

      Elimina