diumenge, 30 de juliol del 2023

LA RAMPA 23, BRASA I VISTES


La Rampa 23
08197 Valldoreix
Carrer Moreneta de Montserrat, 44
tel. 647 92 39 84
Preu orientatiu: 30 €
VEURE a GOOGLE VEURE a INSTA VEURE la WEB
4,0
4,0 - Brasa, carn i atenció.





Tapeo i brasa amb peix, carn i hamburgueses. Local que és terrassa, bona i ràpida atenció. Preus correctes. Són un 4 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accessible
Aparcament:
Carrer
Espai:
Petit (30 p)
Terrassa (50 p)
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Natural
Mobiliari:
Cadires
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Aire turbo
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
QR
Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:
Admeten animals
IDIOMES
Català
Castellà



La Rampa 23 es troba a Valldoreix, a la Colònia de Montserrat. La ubicació li dòna el nom al restaurant, un carrer amb una forta pendent.

El local té una sala petita amb taules només quan fa fred. Una barra dóna pas a la cuina i finestrals oberts a la terrassa a la que s'accedeix per una gran porta o des d fora, amb una rampa. Tot l'espai és accesible, encara que el lavabo és molt justet.

La terrassa té diverses zones, la del costat de la barana, amb vistes des de primera línia i molt asolejades, la del costat de la casa, amb molt bona ombra, la de la sortida per la doble porta, amb una pèrgola i una zona amb la brasa.
Les taules són rústiques, de fusta, queda molt bonic el conjunt amb els diferents colors dels plats.

La carta de La Rampa 23

Un grup d'entrants tupus tapeo i amanides donen pas al protagonisme de La Rampa 23: la brasa.
Carn de porc i vedella, llobarro i tonyina i un seguit de hamburgueses. Sense opcions veganes.
Passaparaules és l'apartat de postres, mojitos, gintònic i cafè irlandès.
Vins, cava, cerveses artesanes i sangria, també de cava, són les begudes de la carta.

Què vam dinar a La Rampa 23

Ja havíem estat quan els mesos de mascreta i ens va agradar molt. Vam fer unes braves, amanida de ventresca amb tomàquets, costelles de xai i hamburguesa Rampa, amb molt de formatge. Vam acabar amb tiramisú i vam beure vermutsangria de cava. Molt bon dinar per uns 36 € cadascú.

Vam repetir visita, demanant també taula a l'ombra.
Entrants
Les Croquetes de xipirons, boníssimes, l'amanida de ventresca amb tomàquets de l'hort, també molt bona, i el formatge d'ovella amb orenga.



Principals
Vam demanar tres hamburgueses, Hamburguesa New Jersey amb Cheddar, tomàquet, cogombrets, formatge fos i chimichurri, Hamburguesa Tex-Mex amb jalapeños, formatge, guacamole i pernil cruixent, molt potent picantona y la Hamburguesa 4 formatges, cabra, doble cheddar i havarti fos. Totes amb mitja patata al caliu, dos d'elles amb tomàquets cirerol. Molt bones, cadascuna feta al punt demanat.



Postres
Les roques de trufa negra casolanes, bona mida i boníssimes. També un parell de gelat de llimona, que podíem haver demanat un només.

Begudes
Vam beure tinto de verano, refresc i aigua.

El compte
Va haver una errada i van cobrar dues clares en comptes del tinto de verano, es va corregir però no tinc la foto. La diferència és de poc més d'un euro. Finalment, uns 32,5 € per cap. Un preu similar a la vegada anterior i això que vam demanar, 5 racions de pa!!!

Resum de La Rampa 23

  • Local amb terrassa, important demanar taula amb bona ombra, no a la barana. Bona brasa.
  • Personal de sala atent i ràpid.
  • Cuina mediterrània, brasa molt ben feta.
  • Preu d'acord als plats i qualitat.
  • Reserva a la web.
  • Amb el bon temps, només terrassa.
Des de l'anterior visita alguns plats de la carta han desaparegut, com les costelles de xai, ara hi ha altres opcions, el que vaig trobar a faltar a la carta són els peus de porc.
No hem anat mai a la nit, que segur que s'està fresquet a la terrassa.

1 comentari:

  1. Bona zona i per Vallvidrera recordo alguna cosa més que estava bé, tot i que ja el nom em queda fora de memòria. Per la ruta (pensa que parlo de quan no existien els túnels 😰) hi havia un que era habitual per mi: Casa Trampas a Vallvidrera, que encara et queda més a prop.

    Recordo un dinar allà anant sol.... Un examen complicat a la facultat m'havia sortit de conya i tornant en cotxe, em vaig premiar. Era la meva ruta per anar a Físiques 🤷🏻‍♂️, quan ja compaginava la carrera amb treball i no anava escanyat de butxaca. I continua existint.

    SAlut!!

    ResponElimina