diumenge, 11 de gener del 2015

PEPITO, UNA VERSIÓ GURMET DE L'ENTREPÀ

Establiment: Pepito
08007 Barcelona
Passatge Domingo, 3 BIS
Tfn 93 250 67 25
Preu orientatiu: 35€

Pepito

Tapes, peixos, carns, però sobre tot la versió gurmet del pepito, aquell entrepà amb un bistec dins. Preus pujadets i atenció magnífica. Són un 3 estrelles Pepa Pink.
LOCAL
Accés:
Discapacitats
Aparcament:
Difícil
Espai:
Gran (80 p)
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Còmode
Cadires
Sofàs
Neteja_serveis:
Bona
Assecador_mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Moderna, curta
Vins:
De la Terra
D'altres terres
IDIOMES
Català
Español




El Pepito està al costat del Passeig de Gràcia, en un carreró amagat però això no fa que estigui vuit ni molt menys. Segons quins dies és millor que vagis amb reserva. És un local diàfan, gran i amb una decoració que barreja zones industrials amb parets empaperades en blanc i negre amb dibuixos barrocs que li donen un aire vintage acompanyats de sofàs amb un punt kitsch. Des de la porta el conjunt resulta encantador, acollidor i després apareix el cambrer amb un davantal de cuir, cenyit, estil steampunk (i que li queda tant bé!), et porta a una taula, sense estovalles, i realment et trobes còmode al local.
Sona una música ambiental de fons. Que romàntic!!!
El cap de sala va venir a explicar-nos la carta i les recomanacions que estaven fora, com les cocotxes, però nosaltres vam agafar plats de la carta. Per començar les patates braves, acompanyades d'un allioli de safrà i una salsa amb chipotle. Le patates eren amb tall de grill, amb pell i tot, i les salses estaven molt bones. La chipotle picava una mica, però l'allioli era suau. El vi va ser Les Cousins - Inconscient, D.O. Priorat, molt fàcil de beure i perfecte per carns vermelles. (I aigua, encara que espatlli els camins)

El Santi va demanar un pepito, el Gonzalez, carn acompanyada de patates palla, sobrassada, ou ferrat i tomàquet. La carn estava feta al punt, tendra, i el pa molt bo.

Jo vaig escollir la hamburguesa Lucia de Buey, amb ceba caramel·litzadabacó, ou ferrat, enciam i salsa barbacoa servida a banda. Quan van venir a prendre nota jo no hi era a taula i no van preguntar el punt per la carn. El Santi tampoc es va adonar de dir res així que la carn va arribar massa feta pel meu gust. La resta estava bé.

Per acabar vam llençar-nos amb dos postres, xocolata en textures i crumble de poma. Deliciosos, però a 6 € cadascú no podíem esperar altre cosa.

El preu al final va sortir per 72€ tot dos, clar que si haguéssim fet com la taula del costat que vam beure un parell de canyes i no van fer postres, per 20€ per cap o menys ho haguéssim liquidat.
Els preus dels plats són correctes, crec que en proporció, apugen massa els vins i els postres.
El lloc ens va agradar, veus molta "gent guapa", però és el que toca en la zona, oi?
I per cert, a la cambrera que finalment ens va atendre, també li quedava molt bé aquell davantal de cuir.

4 comentaris:

  1. Veus... llegint el teu post ara em fas agafar ganes d'anar.... Es que aquest el tenia vetat del tot... Encara recordo que em van convidar a la inauguració, amb el "plus" de que hi anava la Elsa Anka i altres psedo celebriys. Evidentment no vaig anar .... Però com aquestes agències no tenen criteri, a sobre em van enviar "la nota de premsa " amb les fotos en que la Elsa i la propietaria del local, posaven en plan "to sexi"... I ja va començar la conya en els meus cercles (els privats... ni tant sols cercles de Google), de que quan hi anàvem i feim post fent conya, etc, etc....

    Fins i tot a face vaig posar alguna foto de l'esdeveniment amb les fotos "to sexis", tot i que amb una mica de burla.... Com m'enviaven les fotos "per si considerava d'interès publicar-les".... pos eso...:)

    I ja m'havia oblidat del lloc que pel que tu dius s'ha normalitzat bastant....

    Aquests llocs quan acaben el pressupost de llençament-comunicació, passen a ser invisibles...

    Salut!!

    ResponElimina
  2. Sí, els preus no són massa desorbitats, a banda dels vins, el més barat eren 21€ crec recordar. Nosaltres vam fer un mos petit i potser ens hem deixat plats de carn interessants, i és clar que tampoc vam tastar el peix... Els postres també crec que desentonen en preu, no perquè sigui desorbitat, sinó perquè en relació als preus dels plats, semblen d'un altre lloc.
    En fi, et deixo la resta de la carta per si t'animes a fer un tast. Un soparet romàntic amb la Marta???? :-)

    Salut!

    ResponElimina
  3. Aiiiiii, que amb tant de cuir, sembla més les "Cuevas del Sado".... Fora conyes, sembla un bon lloc cèntric a on anar a fer un mos pel centre de Barcelona, tot i que el trobo una mica pujat de preu... Quasi 35 € per cap per dos entrepans i postres.... Encara que no soc jo el més indicat per opinar de preus disparats, però és el que m'ha semblat en aquest cas... ;-)

    Salutacions!!

    ResponElimina
  4. Ei, que el davantal té el seu punt! :-)
    És pujadet de preu, sí, tan sols en vi i postres ja tenim 36€. La resta no em sembla tan desorbitat.

    Salut!!!

    ResponElimina