diumenge, 22 de desembre del 2019

UGOT BRUNCHERIE, TAMBÉ PER BERENARS

Miscel·lània: ESMORZAR, BRUNCH

Ugot Bruncherie
08015 Barcelona
Carrer de Viladomat, 138 
Tfn 934 63 73 61
Preu orientatiu: 2,50 - 15 €
VEURE a FACEBOOK VEURE a INSTA VEURE la WEB
3,5 - Espai, pastissos, brioix.





L'Ugot és un local amb un encant especial. És molt petit, fins i tot la terrassa és petita, i els caps de setmana és millor evitar-lo, llevat que t'agradi fer cua i esperar, l'aforament és d'unes 30 persones.
La decoració barroca, amb mobiliari antic, miralls vells, entapissats en cadires de braços i llums d'aranya li donen un aire com de casa de la iaia i et fa sentir còmoda.
Amb un horari de 9 a 21 i una carta especialitzada en esmorzars, brunchs, cafès i berenars, pots gaudir d'uns ous de corral de Calaf a l'estil benedict, remenats, ferrats o en truita o qualsevol dels seus pastissos casolans i torrades. De fet, Ugot vol dir pastís en hebreu.
També hi ha opcions de hamburgueses i d'altres més saludables com ensalades o sucs naturals i tota una oferta de begudes i còctels (vermut, negroni, mimosa...).

El nostre brunch

Nosaltres vam fer uns ous benedict amb bacó, salsa holandesa, cibulet, espinacs, patates al forn i el pa de brioix que ells mateixos preparen i que està molt bo. M'agrada que els ous estiguin poc fets i que el rovell flueixi. Trobo molt bons aquest ous. Jo els vaig acompanyar d'un te negre i la meva filla amb un suc de la casa, natural, fet al moment de llimona, taronja, gingebre i menta.


El compte

Un preu similar al d'altres locals amb una oferta similar, uns 13 € per cap.

Resum del Ugot Bruncherie

Ideal per esmorzars, millor anar d'hora i evitar els caps de setmana. Bona opció per dinars ràpids a hores estranyes.
El brioix és deliciós i les pastisos molt temptadors.

4 comentaris:

  1. El plat fot una pinta espectacular!!

    Joan.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí Joan, i el brioix, preparats per ells mateixos, es deliciós.

      Salut!

      Elimina
  2. Això del brunch, em costa una mica. Però és que en realitat, soc fastigosament monogràfic en el tema esmorzars.... Pa amb tomàquet i embotit (a poder ser pernil país) i un cafè....

    Fa un any vam coincidir a NY amb l'Esther i l'Edu i com ella coneix bé NY, va voler quedar diumenge matí per fer un brunch.... I ja veus l'Esther, la Marta i l'Edu, amb aquelles coses tipus ous benedic aquests... I jo menjant una torrada...

    Per això m'agarda més viatjar amb airbnb que amb hotel... pels esmorzars.... #socraarillo

    Salut i bones festes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oh, doncs jo crec que és una de les acitvitats ipmrescindibles en un viatge a NY: brunch, burger, pizza, hot dog... I els benedict és un dels meus plats preferits del món (mundial!!!!)

      Molt bones festes i millor 2020!

      Salut!

      Elimina