diumenge, 29 de març del 2015

RACÓ DEL CARNÍVOR, BONES CARNS I COSTELLES SENSE LÍMIT.

Establiment: Racó del carnívor
43002 Tarragona
Avinduga d'Andorra, 10
Tfn 977 24 24 89
Preu orientatiu: 30€

Racó del carnívor

Carns de Galícia, d'Angus, botifarra, conill, pollastre, costelles de porc (sense límit). Totes fetes amb brases d'alzina. Diverses amanides i entrants completen la carta. Són un 4 estrelles Pepa Pink.
LOCAL
Accés:
Fàcil
Aparcament:
Carrer_vianants
Espai:
Mitjà (40 p)
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Cadires
Banc
Neteja_serveis:
Bona
Assecador_mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Curta
Vins:
De la terra

D'altres terres
IDIOMES
Català
Español




El lloc té un parell d'esglaons de nassos per entrar i sense cap nansa ni ajut. Pot ser sigui la raó que les vegades que hi he anat sempre hi ha gent jova i sana a dins :-)
És una sala oberta, amb una capacitat d'unes 40 persones, decoració rústica, però amb estovalles de roba i copes, no com aquell altre de Salou en el que també ofereixen com "plat estrella" les costelles de porc sense límit. Allà, a més a més, ho fan en graella de gas i aquí és amb llenya d'alzina. A Gant hi ha un altre local, el Amadeus, en el que pots repetir costelles i patates tantes com vulguis, el cambrer va passejant amb una safata de costelles i patates i repartint-les.
També tenen diverses amanides i entrants com cargols, carpaccio, embotits... Per menjar hi ha ous estrellats, broqueta, botifarra, pollastre, conill, entrecot, filet o mitjana amb DO gallega o Angus, i el plat de costelles de porc, per 16€ (més IVA) pots menjar tantes com vulguis.
Vam demanar un vi DO Costers del Segre, el Gotim Bru, és un vi que ens agrada molt al Santi i a mi. La resta bevia aigua.
Vam començar amb un parell d'amanides, la Cèsar i la Carnívor. Una versió d'amanida Cèsar bona sense ser gaire fidel a la recepta original. El formatge era fresc i suau, el pollastre (poc) sense arrebossar i l'anxova no estava. La Cèsar és l'amanida més interpretada del món, mai saps què trobaràs a taula quan la demanes.
L'amanida Carnívor, acompanyada una salsa vinagreta cremosa, amb poma i bacó estava molt bona. Ens va agradar força a tots 6.
Jo vaig demanar un entrecot DO gallega. La carn estava feta al punt que vaig demanar i tendra, però jo anava menjant poc a poc i es va quedar una mica freda. La patata d'acompanyament està deliciosa, tant que vaig compartir una més amb la meva filla. Els xampinyons els vaig trobar un pic alt de punt de salt.
Els devoradors de costelles van començar a omplir el bol central d'ossos. A 17,60€ el plat de costelles has de menjar-ne moltes per treure rendiment. El meu fill es menja 4-5 quan hi va. Al plat va una mica d'amanida i una patata al caliu amb una salsa a base de mantega, curri, herbes... La recepta és secreta!!! També hi posen a taula una salsera amb salsa BBQ per afegir a plaer a sobre del costellam.
Per a postres vam demanar poca cosa, una copa de gelat de iogurt búlgar amb fruits vermells i una copa Carnívor, que portava flam, gelat, nata...
El compte va sortir per poc més de 27€. Un preu correcte per la qualitat de la carn que vam menjar, amb una molt bona atenció i sense haver d'esperar gaire estona a l'hora de repetir costelles. Els meus fills són uns addictes a aquest lloc i sempre busquen excuses per anar-hi.

8 comentaris:

  1. No conec cap lloc a Barcelona a on facin aquesta fórmula... I realment, sembla una bona promoció pel restaurant, ja que molt poc gent amortitzarà aquest preu per un plat de costella de porc i els beneficis pel plat seran més que interessants per al restaurador.

    És una mica per la gent jove, el fet d’anar a llocs d’aquests a on menjar non stop i després cremar-ho el mateix dia. Per aquesta fórmula no aniria pas expressament, però he de dir que la resta de plats no pinta gens malament.

    Salutacions!!

    ResponElimina
  2. Sí, és el que dius, no tothom ho amortitza. Jo gairebé mai demano les costelles, amb un palet o dos per a tastar ja en tinc prou i les carns són molt bones.

    Salut!!!

    ResponElimina
  3. Jo que pensava que a Gant només sabien fer diagrames... :) :) :)

    (uffff... quin acudit més dolent...).

    Jo en aquest de Tarragona de jove hagués "fet mal"... però ara amb l'edat i el maleit colesterol, tinc com un autocontrol, que jo no em deixa gaudir-ho... però 5 o 6 palets encara els menjaria.

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. hahaha, sí que és dolent.
      Un costellam et menjaries, no tenen res de greix, és una carn molt neta, i estan molt bé fetes.

      Salut!

      Elimina
  4. Doncs ja trobarem una excusa per fer una visita i menjar carn, a veure si passa el test de qualitat de l'argentí de la panda :-)

    Petons!!!!!

    ResponElimina
  5. Naltros i anem aquestanit! Ja comentarem

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé , a veure la vostra opinió :-).
      Gràcies per la visita!!!

      Salut!

      Elimina