diumenge, 30 de desembre del 2018

RESUM del 2018

Arriba final d'any i revisem com han anat els àpats durant el 2018. Clar que hem tingut algun fracàs que no cal recordar però el més habitual és gaudir d'una bona estona amb la companyia i el menjar. Aquí faig un recull d'establiments interessants que anomeno per odre de publicació al bloc.

Així hem descobert nous llocs a prop de casa, Tarragona, que ens agradat molt i als que hi hem tornat o volem tornar-hi.
A la meva segona casa, Sant Joan Despí, també ens han quedat a la memòria i ens han fidelitzat com clients tres llocs de tres estils totalment diferents.
Hem gaudit molt a la ciutat de la meva infantesa, Madrid, un lloc al que sempre m'agrada tornar per uns dies.
També vam trobar una cuina vegana que ens va agradar força a Cornella:
I sense cap esforç, es venen a la memòria altres restaurants que tenen una cuina que enganxa i de la que gaudiries cada dia.
Sí, hem visitat algun Michelin i uns quants de més enllà dels Pirineus però ara recordo el Kaiku de la Barceloneta que ha tancat per fer unes vacances sense data i al que trobarem a faltar.

La osseta Pepa Pink seguirà fent les seves excursions gastronòmiques i escrivint ressenyes amb la llibertat que et dona pagar el compte. I pel  nou any, demanarà una sessió de maquillatge i pintura.

Moltes gràcies per seguir llegint el bloc i bon any 2019!!!!

4 comentaris:

  1. Bon resum....

    Va bé fer balanç a final d'any

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, va bé mirar una mica en la distància i pensar quins han deixat un "bon sabor de boca" :-)
      Encara tenim diversos del 2018 sense publicar o per repetir abans de fer-ho que ja passaran al llistat del 2019. A veure si puc fer algun del teu llistat :-D

      Salut!

      Elimina
  2. Bon any a tu també Pepa.

    Jo aquest any, he estat afortunadament fora aquests dies de festes. I crec que per poc que pugui, l'any vinent repetiré l'experiència.

    Bon recull de llocs. M'agradaria també poder-ho fer alguna setmana d'aquestes...

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràciess!!
      Nosaltres ens hem enyorat molt del Nadal passat, solets, sense família, a Londres... Enguany família i el proper ja estem pensant en anar cap a Berlín!!

      Salut!

      Elimina